Strona 1 z 6

Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:05
przez sagat
Z czym jecie ryż?
Bo ja z serkiem wiejskim i sie zastanawiam co by dodać żeby lepiej smakowało.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:19
przez Lord
ja z zupami przede wszystkim
najlepiej mi smakuje z pomidorówką

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:22
przez Kwachu
Jesli masz problem z jedzeniem suchych potraw to polecam robić zupę wkrajasz mięso i warzywa doprawisz wszytsko i gotujesz. osobno gotujesz ryz i potem zalewasz go (moze być zimny ryz)

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:26
przez sagat
No niby tak ale zupy w szkole nie zjem.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:28
przez Kwachu
W szkole masz jeden góra dwa posiłki, możesz co innego jeść w szkole

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:33
przez sagat
A mogłbyś mi konkretne składiki tej zupy podać?
Jaka śmietana?

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:36
przez Kwachu
Skłald masz podany u góry dodaje tylko jeszcze smalec i gotowe. Nie używam śmietany

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:53
przez sagat
Smalec? no bez przesady.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 16:55
przez Kwachu
Jak nie chcesz to nie dodawaj.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 17:23
przez Lord
też nie używam wogóle smalcu