Strona 2 z 6

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 17:26
przez Kwachu
Ja go używam do zupy w celu dostarczenia tłuszczy

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 17:32
przez Lord
ja tam wole inne tłuszcze tzn zdrowe
a nie zdrowe dostarczam z jaja i mięsa

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 17:35
przez Kwachu
Lord - OK, tylko te z mięsa jaj i smalcu jest duzo lepszy dla nas niż tłuszcze roślinne .

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 17:40
przez Lord
rozwiniesz to jakoś dlaczego?
bo jeszcze się nie spotkałem z tym żeby ktoś twierdził że tłuszcz zwierzęcy jest dobry?
Dobry na co?

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 17:49
przez Kwachu
(np.:smalec) Materiał genetyczny trzody chlewnej jest bardzo podobny do naszego.
Roślinny? Nie jest. Tłuszcze zwierzęce będzie dużo lepszym źródłem energii.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 18:33
przez slim shady
z joguretm, zmiksowany z białkiem, z dżemem, musem jabłkowym, z pokrojonym mięsem, sałatka z ryżem dużo jest opcji. Wszystko do miseczek zamykanych pakujesz

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 22:53
przez Stafford
ryz z jogurtemm:)

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 3 Styczeń 2010, o 15:59
przez rakos1990
stawiaj na hardcore : ryz i woda ...

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 3 Styczeń 2010, o 16:02
przez Kwachu
rakos1990 napisał:stawiaj na hardcore : ryz i woda ...


Jak ty to spozywasz?

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 5 Styczeń 2010, o 11:29
przez Oliver
ryż+fasola:) jednocześnie zmieszane i jedzone zwiększa produkcję białka:)
ryż+krewetki:) nawet do 19g białka więcej niż normalnie:) zresztą krewetki zawierają mało tłuszczu i dużo dobrego białka.