Strona 3 z 6

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 5 Styczeń 2010, o 13:33
przez DaGoMe
narobiliście mi ochoty na chinola :D :) nawet sam ryż można raz na jakiś czas ;) do wody zamiast soli wsypac troche cukru i gitarka ;)

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 5 Styczeń 2010, o 22:33
przez Dodix
do ryżu dodaję tuńczyka, ananas, kukurydza mmmmm pycha :D
A co myślicie o kaszy kuskus? Szybka do przygotowania bo nie trzeba gotować.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 6 Styczeń 2010, o 09:15
przez damianello7
ja bym polecił ryż z wazywami na patelnie i jeszcze do tego troszke piersi z kurczaka

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 6 Styczeń 2010, o 10:53
przez Lord
kasza kus kus też dobra
ale ryż brązowy/kasza gryczana lepsza

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 6 Styczeń 2010, o 11:14
przez DaGoMe
to już w innym temacie jak cos ;D tu mamy ryż biały

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 6 Styczeń 2010, o 13:56
przez Kwachu
nie trzymajmy sie sztywno jednego tematu

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 6 Styczeń 2010, o 14:08
przez Lord
a po za tym temat był jak jeść ryż a nie jak jeść ryż biały :D

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 7 Styczeń 2010, o 15:46
przez daniel1250
Ja zawsze przed treningiem zjadam ryż prawie zawsze z jogurtem i owocami.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 7 Styczeń 2010, o 15:51
przez major161
Jezeli na szybko to z owocami, jakims smacznym sokiem zeby za duzo go nie lać, czy nawet z jogurtem jezeli sobie mozemy pozwolic ;), a na słono to oczywiscie zioła, przyprawy, sól, oliwa, wczesniej przygotowane mięsko.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 7 Styczeń 2010, o 17:10
przez Maciej0701
ja jem z chudym twarogiem i mlekiem , albo sam z miodem i mlekiem , z jabłkami pieczonymi i z mlekiem , z truskawkami w lato i z mlekiem , no i z bananem i mlekiem;];]