Strona 1 z 2

Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 19:59
przez sagat
Czy można smażyć na oleju lnianym?

Re: Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 21:51
przez Kwachu
Olej po obróbce termicznej jest szkodliwy-rakotwórczy-

Re: Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 21:54
przez sagat
To na czym smażyć?

Re: Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 21:55
przez Kwachu
Na smalcu

Re: Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 22:19
przez sagat
Ale smalec to chyba niezdrowy tłuszcz w kulturystyce??

Re: Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 22:21
przez Kwachu
Dlaczego nie zdrowy? Co zdrowego jest w diecie kullturystycznej?
Tłuszcze roslinne po obróbce sa nie zdrowe(rakotwórcze)

Re: Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 22:30
przez sagat
Aha, ale nie wiedziałem, ze smalec jest zdrowy. Eh mogłem se jeśc chleba ze smolcem.

Re: Smażenie

PostWysłany: 2 Styczeń 2010, o 22:45
przez Kwachu
Nie pisaelm że jest zdrowy, a to tez zalezy od ilosci w jakich go podajesz

Re: Smażenie

PostWysłany: 3 Styczeń 2010, o 00:51
przez slim shady
możesz używać PAM

najlepiej unikać smażenia

Re: Smażenie

PostWysłany: 3 Styczeń 2010, o 09:08
przez Kwachu
Dokładnie najlepiej nie smażyć.