Strona 4 z 5

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 12 Styczeń 2010, o 18:22
przez Kwachu
Przepraszam mój błąd, napisałem i nie zauwazyłem, a mam w dodatku tendencje to przekrecania tego wyrazy

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 12 Styczeń 2010, o 18:23
przez kurka506
ok ;]

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 12 Styczeń 2010, o 18:37
przez Litwin81
Pamiętaj że stymulanty musiałbyś brać ciągle by ich nie czuć,musiałbyś wtedy zwiększać dawke.Suple to nie koks.

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 12 Styczeń 2010, o 18:42
przez Kwachu
Tak ale nasz organizm bedzie sie stopniowo uotparniał na ich działanie.

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 12 Styczeń 2010, o 18:54
przez Litwin81
Przyzwyczajał,nie uodparniał.Weź kofeine lub efedryne,na początku trzepie,później trzeba zwiększać dawki,ale wystarczy że odstawisz na miesiąc,oczyścisz receptory i znowu kopie.

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 12 Styczeń 2010, o 18:57
przez Kwachu
Litwin81 - na dobra sprawe masz racje.

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 13 Styczeń 2010, o 01:58
przez devil'sGift
737 megabol...mam dreszcze na sama mysl o tym syfie;] nie truj sie tym gównem. same węglowodany ze skrobi, białka śladowe ilości. Mutant bdb masówka. Tylko trzeba w dobrej cenie poszukać bo jest spora rozbieżność. Jednak myślę ze lepiej było by dopiąć miche i ewentualnie zainwestowac w białko dla uzupełnienia braków. Węgle jest dużo łatwiej pozyskać z posiłków niż białko. Gainery zazwyczaj zawierają tylko 30% białka wiec to troszkę za mało. Ale zrobisz jak uważasz. Pozdrawiam

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 13 Styczeń 2010, o 08:41
przez Litwin81
Jak ze skrobi to chyba dobrze?

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 13 Styczeń 2010, o 09:56
przez Kwachu
Sam fakt że jest tam białko pszeniczne dyskryminuje ten produkt.
Nie chodzi tu o małą ilośc bialka bo ona akurat dla osób szczupłych będzie korzystniejsza niz 30g

Re: Mam Pytanie Do Was :)

PostWysłany: 13 Styczeń 2010, o 13:25
przez Litwin81
Do nie dawna hi-tec też miał białko roślinne w swoim białku.