SCITEC
Wysłany:
7 Listopad 2016, o 22:46
przez Norb1
Scitec Pow3rd
SMAK – wiśnia, bardzo kwaśna - dla mnie jedna to plus
ROZPUSZCZALNOŚĆ – bardzo dobra
SKŁAD – przyzwoity
DZIAŁANIE – dobry produkt, ale bez "wodotrysków"
CENA – w normie
Ocena produktu: 9/10 - w tej kategorii produktów
SCITEC
Wysłany:
7 Listopad 2016, o 22:48
przez Norb1
SCITEC 100% Whey Isolate
Smak banan bardzo dobry, można powiedzieć, że smakuje jak wanilia z domieszką nuty smaku bananowego
Jeżeli chodzi o WPI i firmę SciTec to cena w sam raz. Śmiało brać jak się trafi Smaki wedle uznania.
SCITEC
Wysłany:
7 Listopad 2016, o 22:56
przez Norb1
SCITEC PROTEIN DELITE SMAK: TRUSKAWKOWA BIAŁA CZEKOLADA
Z mlekiem jak i z woda pychotka. Kto nie pił niech żałuję. Skład ok, zero wzdęć i problemów żołądkowych
SCITEC
Wysłany:
7 Listopad 2016, o 22:56
przez Norb1
Ostatnio wcinałem Waniliowe Oat N Whey, normalnie gainerów i podobnych odżywek za często nie stosuje, ale ta jest na wypasie. Smak bomba i to prawda, że to "manna dla spotowców". Mniej wody i śniadanie jak ulał. Osobiście robiłem z wodą i ciekaw jestem opcji z mlekiem, a jeszcze lepiej na ciepło z mlekiem:)
SCITEC
Wysłany:
7 Listopad 2016, o 22:56
przez Norb1
SCITEC NUTRITION BEEF AMINOS
Peptydy aminokwasów z hydrolizowanego białka wołowego
Wołowina jest uznanym źródłem białka wśród doświadczonych zawodników. Zazwyczaj białka są enzymatycznie cięte w celu uzyskania biologicznie dostępnych peptydów. Peptydy BEEF AMINOS nie są otrzymywane przy użyciu związków chemicznych, wyprodukowano pod wysokim ciśnieniem w celu uzyskania optymalnej, świeżej hydrolizy i czystego hormonu surowca wołowego. Wynikiem tego jest doskonałe trawienie, rozpuszczalność i wchłanianie!
BEEF AMINOS dostarcza spektrum peptydów: około 15% peptydów ma wielkość cząsteczkową 6000 Da, 55% jest 3000 Da i łącznie 30% znajduje się w jako "super formie" peptydów z masy molekularnej - 500 Da lub niższej. Z mniejszych "wstępnie strawionych" peptydów krytycznych potreningowa regeneracja będzie znacznie szybsza, również balans azotowy będzie zwiększony, przez co białko nie będzie musiało być rozkładane w mniejszych rozmiarach. Umożliwi to szybką naprawę uszkodzonych mięśni, ponad to przyczynia się do bardziej efektywnego rozrostu mięśni w fazie przyrostu anabolicznego.