• Strona główna Inne Sztuki Walki
  • Mariusz Pudzianowski vs Eric Butterbean Esch

Rozmowy i dyskusje na temat wszystkich sztuk walki, między innymi: boks, mma, krav maga, aikido, taekwondo, karate, judo, kick-boxing, sumo, kung-fu, zapasy, wrestling.

Moderator: Góral

Kto wygra?

Mariusz Pudzianowski
    35
    83%
    Nie wiem
    2
    5%
    Eric Esch
    5
    12%

Liczba głosów : 42

Re: Mariusz Pudzianowski vs Eric Butterbean Esch

Postprzez Michał » 20 Wrzesień 2010, o 09:50

poki co to beda pewnie jakies przypuszczenia itp w co nie warto wierzyc :)
    Sterydy to nie sposób na niedożywienie !!!
    obrazek
    Kliknij obrazek, aby powiększyć
    Awatar użytkownika
    Michał
    Doradca

Pochwały: 98

Postprzez slowdzerson » 22 Wrzesień 2010, o 22:49

Wiem z kim Pudzian bedzie teraz walczył... Podobno z Małyszem! :D :D :D
    Mimo przeciwności w jakiej stawia Nas dzisiejsza rzeczywistość, stoje twardo bo przyjaciół swych mam....
    Awatar użytkownika
    slowdzerson
    Starszy sierżant

Pochwały: 2
    Miasto: Studniska Dolne
    Data urodzenia: 09 12 1984

Postprzez Vexatus » 22 Wrzesień 2010, o 23:02

Co do samej walki to Mariusz bardzo dobrze wiedział co ma robić i wybrał odpowiednią taktykę - Butterbean w parterze radzi sobie zwykle marnie... Cóż tu dodać wiecej - Pudzian zrobił co do niego należało i koniec tematu, szkoda może jedynie, że wszystko skończyło się tak szybko. Wielkie widowisko to raczej nie było.:)

Odbiegając nieco od głównego tematu... Czytam Wasze komentarze tutaj na temat Butterbeana i momentami aż przykro to wszystko czytać! Grubas, spaślak, świnia... Może jednak przydałaby się odrobina szacunku dla tego gościa? Ja jeszcze mogę zrozumieć, że gość z taką wagą i wyglądem konkursu popularności na forum kulturystycznym raczej nie wygra, ale jakiś szacunek mu się należy - chociażby za osiągnięcia w ringu...

MMA interesuję się od niedawna, ale Butterbeana pamiętam jeszcze z czasów kiedy zajmował się tylko boxem. Zawsze gościa lubiłem i szanuję do dzisiaj. Prywatnie to bardzo wporzo koleś, zresztą poszukajcie na YT jego wypowiedzi zaraz po walce - facet się bardzo pozytywnie wypowiadał na temat Pudziana, samej walki, polskiego żarcia i kobiet i generalnie nasz kraj bardzo mu się chyba spodobał. Więc może nieco więcej szacunku dla gościa, który od ponad 15 lat udziela się na zawodowych ringach...
    Darmowe programy antywirusowe - Centrum antywirusowe.
    Darmowy katalog SEO - Darmowy katalog stron.
    Adres IP - Sprawdź Twój adres IP.
    Chcesz podyskutować? Pamiętaj, że racja jest jak dupa - każdy ma swoją...
    Awatar użytkownika
    Vexatus
    Starszy szeregowy

Postprzez Pakerrio » 23 Wrzesień 2010, o 15:50

slowdzerson napisał:Wiem z kim Pudzian bedzie teraz walczył... Podobno z Małyszem! :D :D :D

Małysz ma już zaklepaną walkę z Najmanem
    Light weight baby
    kulturystyczni.pl team
    Masujemy...
    Awatar użytkownika
    Pakerrio
    Porucznik

Pochwały: 8
    Miasto: Stalowa Wola
    Data urodzenia: 28 08 1994

Postprzez D-wait » 23 Wrzesień 2010, o 17:29

A Pudzio z Czubówną będzie walczył na 15 ksw
    D-wait
    Starszy sierżant sztabowy

Pochwały: 10

Poprzednia

Wróć do Sztuki Walki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości