Strona 5 z 6

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:13
przez Oliver
warto poczytać co robi nadmiar Laktozy z mleka:)
ale już kiedyś dyskusja na ten temat była, jednemu nie szkodzi drugiemu szkodzi:) mniejsza lub większa tolerancja na laktozę.
to akurat jest dziedziczne, uwarunkowane genetycznie:) mój ojciec pije od groma mleka i nic mu nie jest, silny jak wół.
ja pije dużo mleka, mój brat pije dużo mleka, nic nam nie jest:) potrafimy wychlać 2l< dziennie.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:15
przez Kwachu
Oliver - dośc konkretnie opisałem niekoprzysci mleka
Maciej0701 - moze źle dobierasz odzywki białkowe
Do wszytskich - znam juz takich co rozpuszczają izolat białka w mleku.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:20
przez pera
Widzę, że odbiegacie od tematu.
Ja ryż jadam na 2 sposoby - na sucho z piersią z kurczaka lub na słodko z jogurtem.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:23
przez Oliver
a jadł ktoś z cynamonem? pycha:D

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:25
przez pera
Różnie sie experymentuje, ostatnio np jadłem placki owsiane - smakowały mi z cynamonem własnie.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:42
przez Maciej0701
cynamon moze byc i jabłka do tego

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:44
przez Kwachu
A skad czerpiecie białko w przypadku takiego posilku?

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:45
przez Oliver
Kwachu temat jest o ryżu, nie o białku:) weź pod uwagę:
przyrządzony ryż+źródło białka

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:46
przez Kwachu
Nie przesadzajcie z tym siedzeniu przy jednym temacie, bo to jest nudne, jest wątek to dyskutujemy.

Re: Z czym ryż?

PostWysłany: 8 Styczeń 2010, o 12:48
przez Oliver
my dyskutujemy, inni czytają, mają pytanie "z czym mogę sobie zrobić ryż bo z kurakiem na sucho mi się znudził?"
to w temacie chce się dowiedzieć z czym ten ryż, a o białko sam się martwi:)
temat po to aby był porządek:)