)W rachubę wchodzą wszelakie odżywki, dieta, a ponadto coś na czym będę mógł przybrać szybko masę mięśniową i budowę, a konsekwencje swoją drogą.... Proszę o pomoc !!! Dzięki z góry. gg 196867 Pozdrawiam !!
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
)W rachubę wchodzą wszelakie odżywki, dieta, a ponadto coś na czym będę mógł przybrać szybko masę mięśniową i budowę, a konsekwencje swoją drogą.... Proszę o pomoc !!! Dzięki z góry. gg 196867 Pozdrawiam !!
Od kilu miesięcy więcej ćwiczę, na początku efekty był oczywiście widoczne. Teraz od ok 2 miesięcy nie mogę nic przytyć więcej. Trzymam się diety, niestety ciężko mi przyjąć odpowiednią ilość białka, żeby nie przesadzić z ilością dziennych kalorii. Kompletnie sobie z tym nie radzę. Na początku byłem nastawiony negatywnie do suplementów, ale chciałbym spróbować. Zainteresował mnie ten produkt. Czy ktoś może wypowiedzieć się na jego temat. Może ktoś już z niego korzystał?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość