• Strona główna Metodyka Doping
  • Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Niedozwolone wspomaganie czyli sterydy anaboliczne i prohormony stosowane w kulturystyce i w innych dyscyplinach sportowych.

    Moderatorzy: vold, lg team


    Re: Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez Miczel » 6 Sierpień 2011, o 08:39

    no coz - wino solo... porazka czy nie porazka. Powiem tak - wlasnie jestem na 5 tygodniu zjadania stanazololu 10mg z balkana. Trening silowo-masowy, do tego wiadomix dietka, bieznia oraz a6w i przyznam bez bicia ze idzie iscie zajebiscie. dostrzegam wyczuwalna roznice niz na sucho. w pasie cm gubie jak szalony, kable powyłaziły - siła rośnie, natomiast waga nie rusza sie nawet o 0,5 kg . spala czy nie spala - efekty wizualnie i silowo odczuwam zajebiste. tyle mam do powiedzenia i dzieki za pomoc chłopaki. :)
    Miczel
    Szeregowy
     
    Posty: 6
    Rejestracja: 20 Maj 2011, o 14:36

    Re: Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez Miczel » 6 Sierpień 2011, o 08:51

    p.s. zjadam 3 tabsy dziennie
    Miczel
    Szeregowy
     
    Posty: 6
    Rejestracja: 20 Maj 2011, o 14:36

    Re: Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez Miczel » 29 Wrzesień 2011, o 15:26

    no to teraz oficjalnie moge podacpodsumowac wyniki 6 tyg cyklonu, moze komus sie przyda

    waga:
    bylo 84 kg, jest 80 kg
    klatka:
    bylo 112 jest 111,5
    bic:
    bylo 40,5 jest 39,5
    bary:
    bylo 132 jest 130
    pas:
    było 88 jest 85
    %BF
    było 20,8 jest 17,3
    poza spadkiem wagi i obwodow odczuwam dobra waskularyzacje miesni(szczegolnie na barkach), kaloryferek wyszedl na powierzchnie, w kwestii sily nie zauwazylem zadnych spadków, wrecz regularnie rośnie. 100 na kl nadal wchodzi. to tyle. w planach jeszcze troche redukcji BF, wiec moze jakis clen zjem.

    pozdrawiam
    Miczel :)
    Miczel
    Szeregowy
     
    Posty: 6
    Rejestracja: 20 Maj 2011, o 14:36

    Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez fallenursus » 29 Wrzesień 2011, o 18:02

    W bardzo zlym momencie bf wzieles winny.
    Ale skoro jestes zadowolony to nie neguje:)
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży
     
    Posty: 902
    Rejestracja: 25 Grudzień 2009, o 19:26
    Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

    Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez Miczel » 25 Październik 2011, o 20:05

    hm... nie rozumiem. dlaczego w bardzo zlym ? pozdrawiam
    Miczel
    Szeregowy
     
    Posty: 6
    Rejestracja: 20 Maj 2011, o 14:36

    Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez fallenursus » 26 Październik 2011, o 20:01

    Wino pokazuje swoje jakosci modelowania miesa przy bf mniejszym jak 12%. A tak to tylko zalezne od dawki-przyrost lub wypychanie wody podskornej.
    Zapytaj jak dziala winko ludzi co biora 75mg ed i w gore:)
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży
     
    Posty: 902
    Rejestracja: 25 Grudzień 2009, o 19:26
    Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

    Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez Miczel » 9 Listopad 2011, o 14:02

    uulalala 12 % toz to hardcore :P no i jeszcze te 75 ed :D heh . poki co doskonale daje sobie rade bez saa,na treningach prawie mdleje, 3mam dietke. mysle ze do czasu kiedy przestane rosnac - postoje. juz na 30 mg/ed mialem spore gpt/alt
    Miczel
    Szeregowy
     
    Posty: 6
    Rejestracja: 20 Maj 2011, o 14:36

    Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez ht. » 10 Listopad 2011, o 08:04

    przy 60mg bola stawy nie mozna robic biezni. ale sila leci fajnie w gore. do tego dieta ckd przy zanizonej kcal. powiem szczerze ze jak bralem dawki 30-40mg to nie wiedzialem jak dziala winko. dopiero przy wiekszych dawkach czuc moc tego srdodka :Diabeł:
    PORADY DIETETYCZNE SUPLEMENTACYJNE TRENINGOWE.PW
    Awatar użytkownika
    ht.
    Starszy szeregowy
     
    Posty: 38
    Rejestracja: 17 Listopad 2010, o 21:22
    Pochwały: 3

    Winstrol - dawkowanie, opinie, skutki

    Postprzez fallenursus » 10 Listopad 2011, o 16:08

    Mow do.slupa slup jak.dupa:)
    Image
    lepsze zdrowie za pomoca chemi
    visiting Mod :)
    wali mnie dieta.to dobre dla maminsynkow i lalusiow
    Awatar użytkownika
    fallenursus
    Młodszy chorąży
     
    Posty: 902
    Rejestracja: 25 Grudzień 2009, o 19:26
    Pochwały: 32
    Miasto: montreal
    Data urodzenia: 11 04 1974

    Poprzednia

    Wróć do Doping

    Kto jest na forum

    Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

    Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. | Siłownia
    Witamy na stronie www.kulturystyczni.pl - Forum Kulturystyczne * Suplementy i odżywki * Sporty walki * Kulturystyka i Fitness
    Na naszej stronie znajdziecie wszystko na temat treningu - plany treningowe i ćwiczenia. Możecie tutaj znaleźć doskonale opracowane ćwiczenia na płaski brzuch. Dowiecie się jak powinna wyglądać dieta i prawidłowe odżywianie się, a także jak stosować suplementy i odżywki. Znajdziecie również informacje na temat niedozwolonego wspomagania, takiego jak sterydy anaboliczne i prohormony, a także poznacie najwydajniejszy trening na mase. Forum Sportowe. Katalog stron.