Wzrost - 185
Waga -75
Płeć - mężczyzna
Cel - masa
Zapotrzebowanie kaloryczne - nie wiem (proszę o pomoc jak to policzyć )
Aktywność fizyczna - mam taką pracę gdzie aktywność fizyczna jest dość wysoka jest to zabawa z towarem ,produktami żywnościowymi. Mój obowiązek jest następujący przenoszenie towaru z bułek na palety ,produkty ważą mniej więcej od 5 kg do 25 kg ,przez 8 godzin przenoszę od 5 ton do 10 ton. praca jest od poniedziałku do piątku od 8 rano do 16 ( czasami do 17 ,a w czwartek tylko do 19 ,to jest 10h pracy ponad ) Co pracuję jeszcze co drugą niedzielę.
Suplementacja - aktualnie na mojej półce jest
- białko (Optimum Gold Standard 2270g)
- gajner ( MET-RX SIZE UP 2,7kg )
- witaminy ( MET-RX ZMA 90 kapsułek ,MET-RX EFA's 60 kapsułek omega 3,6,9
AMINO ST 5300,OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT)
- Creatine (NAPALM Z VITARGO , AMPED nos MET RX 908g ,
MRM Creatine Monohydrate 500g )
To są moje które mam ,ale nie używam wszystkich

Doping - nie dotyczy
Zastrzeżenia zdrowotne - nie dotyczy
Poziom procentowy tkanki tłuszczowej - nie potrafię określić ,aczkolwiek lubię najbardziej się zalewać na brzuchu, najbardziej
boki i dolna część brzucha , a także na klatce.
Typ budowy ciała - nie potrafię określić.
Teraz coś o mnie - Trenowałem nie dawno redukcje właśnie skończyłem ją w zeszłym tygodniu,pierwszy raz to robiłem nie było źle ,aczkolwiek następnym razem będę potrafił to bardziej domknąć bo wiem jak reaguję teraz. Trenuję z granicą Polski w Norwegi co do diety mogę robić wszystko nie mam ograniczeń mam dostęp do świetnych produktów dzięki mojej pracy która mi na to pozwala . Proszę o pomoc w ustawieniu diety na masę mięśniową i trening mniej więcej ,aczkolwiek podpatruję Radka Słodkiewicza, bardzo dużo trenuję mniej więcej tak jak on na filmikach pokazuje.
Posiłki mogę jeść - 7.00, 10.00, 13.00, 16 (albo posiłek przed treningiem ,albo coś z suplementów to zależne czy praca mi się przedłuży czy nie ,jak nie to 16.15 przed treningiem i trening 17.15,30 ) po treningu suplement i godzinę posiłek po treningowy, no i nie wiem czy jeść coś na noc czy ...ten po treningowy będzie ostatni. )