tolerancja laktozy to jedno, natomiast druga sprawa to dodatkowe tłuszcze spożywane wraz z odżywką - ok zgodze się, że ich dużo nie ma, natomiast jaki jest sens kupowania jak najlepszej jakościowo odżywki białkowej z dobrym BV, skoro i tak zaśmiecimy tą jakość mlekiem i spowolnimy tempo wchłaniania się białka przez tłuszcz - jedno mija się z drugim.
1.sniadanieee
-płatki owsiane 100g
- 3 jajka całe gotowane
zjesz po przebudzeniu 3 jajka nie lepiej dać 100g twarogu +50g rodzynek 50g płatki owsiane
nie nie lepiej - twaróg posiada frakcje białek, które wchłaniają się bardzo długi o bardzo wolno, a rano potrzeba białka szybko wchłanialnego. Znów może się ktoś przyczepić do faktu, iż w białkach są żółtka co spowolni ich wchłanianie, ale rano gdy szaleje katabolizm organizm i tak szybko wykorzysta białko z naszych jaj.
-------
1.Ilość węgli białek i tłuszczy ok jak na redukcje?
2.aeroby są po siłowni i w dnt na czczo
Po areobach na czczo ten 1 posiłek ok?
3.Co sądzicie o pasach neopronowych?
4. na co moge zamieniac tą rybę w 4 posiłku?
5. piersi juz nie mam jak upchać dlatego sobie odzywke kupiłem.
Czego mam chleb pełno ziarnisty wywalić? to jest złe źródło węgli?
1. Białka daj 2,2 - 2,3g na kgmc - reszte dopasuj \\ nie masz tego podliczonego - ja tego na pewno liczyć za Ciebie nie będę
2. Aeroby w DNT na czczo
3. Kompletna strata pieniędzy - po prostu więcej wypocisz potu. Pot to nic innego jak woda z organizmu oraz elektrolity. Efekt ten sam jakbyś poszedł do sauny. Oczywiście więcej wypoconego potu nei ma nic wspólnego z ubytkiem tkanki tłuszczowej.
4. na chude mięso
5. chodzi o pierś zamiast udka !!
6. może nie złe źródło ale bardzo słabe w porównaniu z ryżem, którego masz za mało w posiłku po-treningowym.
Pozdrawiam.