Z myślą o wszystkich zapaleńcach kulturystyki, przygotowaliśmy niezmiernie ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Opisz swoja najśmieszniejszą historię jaka przydarzyła Ci się na siłowni. Nie szczędź słów ani detali w swojej opowieści, ponieważ z pośród wszystkich opisanych tutaj historii wyłonimy 10 najciekawszych przygód, które rozłożyły nas na łopatki!
Losowanie nagród odbędzie się 3 stycznia 2016r.
Życzymy wszystkim uczestnikom kreatywności i zapraszamy do zabawy!
REGULAMIN KONKURSU
- Udział w konkursie może wziąć każdy zarejestrowany użytkownik forum kulturystyczni.pl
- Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest napisanie w tym temacie komentarza z najśmieszniejszą historią jaka przydarzyła Ci się na siłowni.
- Komentarze zamieszczone w innych działach / tematach (na forum) lub miejscach (poza forum) nie będą brane pod uwagę.
- Zwycięzców konkursu wybierze administrator forum kulturystyczni.pl
- Losowanie nagród odbędzie się 3 stycznia 2016r.
- Ostatnim dniem na nadsyłanie komentarzy jest dzień 31 grudnia 2015r, późniejsze komentarze nie będą brane pod uwagę.
- Pytania prosimy kierować na adres kontakt@kulturystyczni.pl
Autor postu otrzymał pochwałę
okazało się ze ma uczulenie na jakieś pyłki. Ponieważ było otwarte okno na siłowni mogło się coś takiego dostać do środka. To jest właśnie sposób na duże i masywne mięśnie
nogi mi sie poplątały przefikołkowałem i wylądowałem obok pólki z hantelkami nogami do góry
mimo wszystko zaczełem sie śmiać
Najgorsza moja historia byla zwiazana z tym ze jak kiedys robilem rozpietki i mi reka zemdlala i ta omdlala reka wraz ze sztangietka spadla mi na czolo, zdazylem tylko troche odchylic glowe tak ze na szczescie nie trafilo mnie centralnie bo nie wiem w sumie co by bylo jakbym przyjal 10 kg ;p