Zauważyłem że po 2 miesiącach intensywnych ćwiczeń (3 razy w tygodniu siłownia, raz w tygodniu basen) czułem się o wiele lepiej. Ćwiczyłem na sucho, żadnych odżywek ani dopalaczy. Mimo iż jadłem o wiele więcej niż zwykle, udało mi się przytyć tylko 4kg i to z wielkim trudem..może to powód szybkiej przemiany materii... nie mam pojęcia i w tym właśnie problem.. potrzebuję jakiejś dobrej diety, która pozwoli mi przybrać na masie do tych wymarzonych 85 kg (jeśli więcej to się nie obrażę

(Słyszałem o treningu obwodowym, masowym i rzeźbie) - w trakcie moich ćwiczeń skupiłem się tylko na obwodzie i kiedy już miałem zamiar zacząć masowy, szkoła uniemożliwiła mi dalszych treningów.
Jeżeli macie jakiś pomysł, jak mi pomóc, byłbym bardzo wdzięczny, za wszelkiego rodzaju rady. Nie zależy mi na wyglądzie Pudziana

Bardzo bym prosił też o rady w kwestii ćwiczeń na triceps, bo niestety ale po nim po 2 miesiącach widać było niajmniej. Ćwiczyłem wyciskanie francuskie i szwedki, ale nie dało mi to efektów ;/