Cześć.
Planuję zacząć jakąś dietę (pierwsza w życiu), ale nie mam pojęcia jak ją ułożyć. Chcę ćwiczyć tak żeby mi urosły mięśnie przy czym chcę żeby też rosła siła. Mam 17 lat, 188cm wzrostu, 80kg wagi. Widziałem dużo diet ale żadna nie uwzględniała drobnego szczegółu- szkoły. Nie da się tam jeść złożonych posiłków...
Wiem że na śniadanie powinienem jeść płatki owsiane z mlekiem i 2 całe jajka. Właściwie na tym się kończy to co wiem na pewno

Chciałbym, żeby późniejsze posiłki (w szkole) udało się jakoś upchać w kanapkach . Wydaje mi się, że będą to dwa posiłki co 3h a trzeci to już obiad przed treningiem. Tutaj też nie wiem co konkretnie jeść, czytałem gdzieś, że najlepszym wyborem będzie kurczak z ryżem. Ale co dalej ? Co jeść podczas treningu, po i przed spaniem ? Trening zaczynam koło godziny 17 (zależy o której kończe lekcje). Proszę o podawanie konkretnych posiłków, bez czegoś takiego "20g białka, 30 węglowodanów", ponieważ dopiero zaczynam i nie orientuje się zabardzo ile co w czym jest. I niech to będą też produkty ogólno dostępne. Kurcze, wiem, że stawiam duże wymogi no ale muszę jakoś zacząć
Bardzo proszę o pomoc ! Chęci i motywacje mam ogromne ale nie wiem co i jak
Bez waszej pomocy nie poradzę sobię !
Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź.