Mój staż dotyczący ćwiczeń siłowych wynosi ok.4lata z dużymi przerwami, po ostatniej przerwie która trwała 9 miesięcy wkońcu wzięłem sie do roboty.Przez pierwszy miesiąc trenowałem dość małymi ciężarami tak aby przygotować sie do tego co jest teraz

Stosuje NanoVapor +Tribulus (HI TEC) i po 2 tygodniu odnosze dość szybki przyrost siły oraz beztłuszczowej masy mięśniowej.
Moje mięśnie nabierają odpowiedniej sylwetki,chcem pozbyć sie troche tłuszczyku a mam go dość sporo (ale bez przesady ;D )
i mianowicie osiągnąć beztłuszczową mase mieśniową.
Moje treningi wyglądają troche inaczej, wole zyskać dużo siły niż być duży,tłusty i bez siły.
A teraz moje pytanie: Czy stosując suplement NanoVapor przy treningach siłowych uzyskam dość duży przyrost mięśni?
Opinia suplementu NanoVapor: Co tu dużo pisać,jeżeli twoja masa jest dość duża (70kg-90kg) proponuje kupić dany suplement i zobaczyć na włane oczy co sie dzieje.
NanoVapor jest godny uwagi-polecam!!! Dużo siły,beztłuszczowy przyrost masy mięśniowej!!!
Dawkowanie:1 miarkę (24g) stosować w dni TRENINGOWE ok 15min przed treningiem. (nieprzekraczać zalecanych porcji)
!!! Nie polecam tej odżywki dla osób z nadciśnieniem!!!!
Teraz prosze o wasze opinie dla tego produktu.
Pozdrawiam Patryk !!!!