Twoja wypowiedź: Witam

Mam 18 lat, 184 cm i 68 kg.
Jeśli chodzi o staż, to ok. 1,5 roku temu bawiłem się programami typu "100pompek", A6W itp. Mniej więcej 2 miesiące temu zacząłem ćwiczyć Proteo System (ćwiczenia w warunkach domowych) - efekty bardzo fajne jeśli chodzi o rzeźbę, poza tym przytyłem ok. 2 kilogramów przez te 2 miechy.
Na siłowni zero stażu, z racji braku czasu, mocno ograniczonych finansów i problemów z dojazdem. Poza tym kopię piłkę (2 treningi + mecz/ tydzień). Od czasu do czasu inne aktywności typu basen, siatkówka czy rower.
Niedawno rozpocznę przygodę z siłownią utworzoną u znajomego. Dlatego mam pytanie - czy mógłbym posłużyć się kreatyną "Olimp - Creatine MegaCaps" . Jednak chodzi mi dokładniej o to, że zawsze jakoś wolałem "się budować" naturalnie, bez suplementów itp. Jednak mozolnie mi to idzie, więc chciałbym pomóc sobie kreatyną, jednak myślałem o tym, żeby brać 1 czy ew. 2 tabletki na dzień zamiast sugerowanych 4 - nie chodzi o oszczędność na tym, tylko o to, że nie chcę od razu maksymalnie się "pompować"... Na początek chciałbym spróbować minimalne dawkowanie...
Please o sugestie

Pzdr