Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Suplementy i Odżywki
  • LargoMass - Wasze opinie

    Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.

    Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD


    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez patryk25 » 10 Grudzień 2017, o 12:21

    Siema! Ostatnio od trenera personalnego dostałem namiar na LargoMass. Chcę rozpocząć suplementację w celu przyśpieszenia rozrostu tkanki mięśniowej. Co sądzicie na temat tego supla? Podsyłam skład dwóch tabletek, czyli dziennej dawki.
    Składniki:
    Magnez - 100 mg
    L-karnityna - 100 mb
    L-arginina - 100 mg
    Ekstrakt z Tribulus terrestris L. 12:1 - 75 mg
    Kofeina bezwodna - 50 mg
    Niacyna - 16 mg
    Kwas pantotenowy - 6 mg
    Cynk - 10 mg
    Witamina B12 - 2,5 mcg
    Witamina B6 - 1,4 mg
    Witamina D3 - 4 mcg
    Biotyna - 50 mcg
    patryk25
    Szeregowy
     
    Posty: 4
    Rejestracja: 10 Grudzień 2017, o 12:17
    Miasto: Kraków
    Data urodzenia: 29 01 1992

    Prezenty!

    Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

    Post przez Vito

    Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

    Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

    REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez donjo » 17 Grudzień 2017, o 21:56

    Według mnie skład tego supla jak najbardziej przyczyni się do rozrostu masy mięśniowej. Arginina i booster testosteronu stymulująco wpływają na przyrost tkanki mięśniowej. Dodatkowo karnityna i kofeina na pewno zwiększą wytrzymałość i wydolność, które przydadzą się podczas treningu. Ponadto witaminy z grupy B i magnez pozwolą zapobiec drętwieniu oraz mrowieniu kończyn. Tylko nie zapomnij o regularnym treningu oraz wysokobiałkowej diecie. Wtedy na pewno zauważysz znaczny progres. Czy składniki w tym preparacie są naturalne?
    donjo
    Szeregowy
     
    Posty: 2
    Rejestracja: 17 Grudzień 2017, o 21:40
    Miasto: Lublin
    Data urodzenia: 05 06 1991

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez michal232 » 19 Grudzień 2017, o 07:36

    według mnie to spoko jest

    ___________________________
    aasapolska.pl
    michal232
    Szeregowy
     
    Posty: 1
    Rejestracja: 19 Grudzień 2017, o 07:35

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez ramzesnysa » 19 Grudzień 2017, o 13:41

    Nie korzystalem jeszcze.
    ramzesnysa
    Szeregowy
     
    Posty: 8
    Rejestracja: 19 Grudzień 2017, o 13:40

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez patryk25 » 22 Grudzień 2017, o 14:08

    Wszystkie składniki są w 100% naturalne, więc nie powinny obciążać organizmu. Lepiej nie faszerować się żadnymi syntetykami, co w dzisiejszych czasach jest dość ''modne''. Od jutra rozpoczynam suplementację, bo paczka z LargoMass właśnie dotarła. Dam znać jak tam progres.
    patryk25
    Szeregowy
     
    Posty: 4
    Rejestracja: 10 Grudzień 2017, o 12:17
    Miasto: Kraków
    Data urodzenia: 29 01 1992

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez donjo » 30 Grudzień 2017, o 19:00

    Zamawiałeś bezpośrednio od producenta czy może kupiłeś w jakimś sklepie stacjonarnym? Daj znać jak tam postępy u Ciebie wyglądają i ile tabletek dziennie dawkujesz.
    donjo
    Szeregowy
     
    Posty: 2
    Rejestracja: 17 Grudzień 2017, o 21:40
    Miasto: Lublin
    Data urodzenia: 05 06 1991

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez patryk25 » 1 Styczeń 2018, o 20:49

    Zmówiłem poprzez stronkę producenta. Dawkuje dwie tabsy dziennie i powiem Ci, że po 48h od zastosowania znacznie wzrosła mi wytrzymałość i wydolność. Teraz widzę, że tkanka mięśniowa zaczęła powoli przyrastać, zobaczymy co będzie później.
    patryk25
    Szeregowy
     
    Posty: 4
    Rejestracja: 10 Grudzień 2017, o 12:17
    Miasto: Kraków
    Data urodzenia: 29 01 1992

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez lisikrzych » 7 Styczeń 2018, o 16:55

    A myślicie, że ten suplement pomoże przerwać stagnację? Od miesiąca kompletnie nie widzę żadnego progresu. Powoli tracę motywację do dalszego pocenia się na siłce. Dietą też nie mogę zdziałać cudów. Macie jakieś rady?
    lisikrzych
    Szeregowy
     
    Posty: 1
    Rejestracja: 7 Styczeń 2018, o 16:52

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez patryk25 » 16 Styczeń 2018, o 01:40

    Według mnie jak najbardziej nada się w eliminacji stagnacji. Z resztą świadczy o tym skład, który przyczynia się do stymulacji tkanki mięśniowej do rozrostu. Z resztą jak zaczniesz stosować to sam zobaczysz, że arginina i tribulus zawarte w LargoMass robią to co należy. Trzeba pamiętać, że samą dietą niczego nie zdziałasz, bo organizm nie zawsze przyswaja składniki, które są najważniejsze. Dlatego w niektórych przypadkach warto wspomóc się suplementacją.
    patryk25
    Szeregowy
     
    Posty: 4
    Rejestracja: 10 Grudzień 2017, o 12:17
    Miasto: Kraków
    Data urodzenia: 29 01 1992

    LargoMass - Wasze opinie

    Postprzez Hades00 » 18 Styczeń 2018, o 01:23

    Hmm ostatnio pojawia się wiele opinii odnośnie tego suplementu. W sumie stał się dość kontrowersyjnym tematem. Dlatego też chciałbym na własnej skórze sprawdzić czy rzeczywiście działa. Dlatego zamówiłem i czekam na dostawę. Zobaczymy czy zdziała cuda. W najbliższym czasie dam znać, co i jak.
    Hades00
    Szeregowy
     
    Posty: 4
    Rejestracja: 28 Październik 2017, o 21:37

    Następna

    Wróć do Suplementy i Odżywki

    Kto jest na forum

    Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

    Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. | Siłownia
    Witamy na stronie www.kulturystyczni.pl - Forum Kulturystyczne * Suplementy i odżywki * Sporty walki * Kulturystyka i Fitness
    Na naszej stronie znajdziecie wszystko na temat treningu - plany treningowe i ćwiczenia. Możecie tutaj znaleźć doskonale opracowane ćwiczenia na płaski brzuch. Dowiecie się jak powinna wyglądać dieta i prawidłowe odżywianie się, a także jak stosować suplementy i odżywki. Znajdziecie również informacje na temat niedozwolonego wspomagania, takiego jak sterydy anaboliczne i prohormony, a także poznacie najwydajniejszy trening na mase. Forum Sportowe. Katalog stron.

    cron