No to od jutra zaczynamy

Hmm co do tego planu to tak: Wolę klatę skos ujemny zamiast płasko z racji tego, że płasko nie lubie, nie czuje tego ćwiczenia i skosy lepiej mi wchodzą. Uważam, że płaska nie jest dla mnie dobrym rozwiązaniem.
Co do połączenia partii to wydaje mi się być oki, ponieważ z lektury wielu innych dużych for o tejże tematyce właśnie taki klasyczny podział polecają w FBW. Na chwilę obecną postaram się pozostać przy tym. przećwiczę pierwszy tydzień i wtedy będę mógł wprowadzić poprawki. Tak jak już wcześniej wspominałem jednak jestem zwolennikiem martwego przed drążkiem/wiosłem z racji tego, że jest to ćwiczenie bardziej wielostawne i więcej mięśni jest w nie zaangarzowane przez co potrzeba większej siły pleców. 15-10-5 spróbuję, bo nigdy nie bawiłem się tą metodą, chciałbym ją przetestować oraz uważam, że ciekawe połączenie ilości powtórzeń, ponieważ i 15 i 5 co szokuje mięsień.
Od poniedziałku i ja zacznę śledzić wszytkie dzienniki, bo wiele spraw można się nauczyć.
Jeszcze kwestia taka, bo mnie to zastanawia a nie chce mi się teraz szukać - może ktoś zna gotową odpowiedź

Mam 2 serie po 15 powtórzeń to robić progresje, czy na stałym ciężarze?