Ale fakt, nerwus z Ciebie mega. Czasem przydałoby Ci się wrzucić na luz, Diabełku
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch

działaj i nie kombinuj z planami a będzie dobrze.
hehehe Nie Purina bez przesady az taki nerwus jak sie patrzy to nie jestem a Menik zle odebral mojego posta bo slowo "wkurwienie"bylo z wypowiedziane z tego dobrego punktu znczenia a nie ze sie zdenerwowalem.On mnie wkurzyl z tej dobrej strony...w ogole co ja sie bede tlumaczyl
psychiczny nie jestem wiedz co!! ???
Nie dalo rady bo bylem 27h na nogach i nic nie spalem..caly czas w trasie i nawet tam Purina przejezdrzalem przez twoje miasto i w ogole gdzie ja nie ylem... 800km trasy zrobielem wiedz sorry ale po powrocie jak mialem zrobic trening? walczylem ze soba tak pozadnie z 10razy zeby nie zasnac...
Proszwe zwrocic uwage na muzyke w tle
Kto zna utwor?
hehehe
ale jare
, wiedziałem jak sie to nazywa ale jak na złos wyleciało mi z głowy
Cheri Cheri lady
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość