krete dostaniesz 2 razy taniej dosłownie...
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch

da rade
WL skos- jaki tam skos dales? gilotyny nie robisz na gore piersiowych? to raczej najlepsze cwiczenie jak dla mnie.Wyprosty siedzac rob jednonoz...Co do suplementacji : Carbonox- smak grajpfrutowy- przepyszny
dobrze sie rozpuszcza,orzezwiajacy smak jednym slowem bardzo dobre wegle...mam jeszcze z pol paki moze kiedys sobie jeszcze skubne i cos dokupie bo jak narazie to nic nie robie
musze sie przyznac,ze moja przerwa sie znacznie przedluzyla ale za to smiac mi sie chce bo sa efekty
hahaha! Co do krety to jeszcze sie wstrzymaj...proponuje po nowym roku jazapodac.Do boju cooler!!! SILA!!!

napewno wiesz o czym mówię
mi tam akurat ta przerwa sluzy...duzo fatu polecialo samo z siebie i wcale mieso na tym nie ucierplialo...nie wiem jak to sie dzieje ale jutro juz chyba peknie pierwszy trening a po tygodniu dorzuce spalacz,ktory mi jeszcze zostl i niech mnie wysuszy na maxa
Chcem zachowac niska wage przy jaknajwiekszej sile...zaczynam od poczatku i celuje na maxymalna wage 85kg i tyle mi wystarczy.Z tymi suplami zrob jak uwazasz...zawsze gratisy ciesza oko

moge Ci wyslac 2kg mojego fatu poczta...mi tam nie potrzebny a tobie napewno sie troszke przyda
Diablo 88 napisał:ja tez zaczynam od nowa wiec jest nas dwoch...no dobra trzech bo jeszcze ten pazdzioch Oliver tez tam cos zaczyna![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość