Jak widać w Temacie mam 16 lat wzrost 167 i waga 56-57kg. Potrzebuje waszej pomocy, szczególnie tych doświadczonych i myślę, że raczej dobrze trafiłem.
A więc, zaczynam ćwiczyć na siłowni, jestem w tym zielony, ale mam brata który ma pewien staż i ogarnia, też pomaga, a co jest minusem bywa w domu kilka razy na rok. Przygotowałem sobie plan ćwiczeń na tydzień, i chciałbym żebyście mi doradzili, czy jest dobry, czy trzeba zrobić wielkie a nawet małe zmiany, przypominam jestem zielony w tym, tak więc prosze trochę wyrozumiałości

Plan
PONIEDZIAŁEK
-Klatka ( Wyciskanie hantli za głowę w leżeniu) (wyciskanie hantli na ławce skośnej) (wyciskanie sztangi w wąskim uchwycie leżąc)
-Brzuch ( 200 brzuszków ) ( skłony boczne z hantlami )
ŚRODA
-Biceps (unoszenie przedramienia z hantlami w siadzie) (Uginanie przedramion z hantlami trzymanymi podchwytem) (Uginanie przedramion w wąskim podchwycie)
-Barki ( wyciskanie sztangi z klatki piersiowej) (wznosy hantli bokiem w górę) (wznosy ramion na boki w opadzie tułowia)
PIĄTEK
-Mięsień czworoboczny ( szrugsy z hantlami w pozycji siedzącej) (podciąganie hantli wzdłuż tułowia stojąc) (szrugsy ze sztangą z przodu)
-Mięsień najszerszy grzbietu (przenoszenie hantli za głowę w leżeniu) (przenoszenie sztangi za głowę w leżeniu)
-Triceps(prostowanie przedramienia w opadzie tułowia)
Oto ten Plan, jeszcze raz prosze o wyrozumiałość i pomoc