jutro bedzie chyba
bo bede musiał jechać w jedno miejsce i za bardzo nie wiem kiedy wróce
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
jutro bedzie chyba
bo bede musiał jechać w jedno miejsce i za bardzo nie wiem kiedy wróce
mam duzy sentyment do tego dziennika i jak by nie daj Boze ktos by go skasował to normalnie łeb bym mu urwał
i tak wiec nie ma sensu rozpoczynać cyklu na 2tyg i go skończyć z takich głupich przyczyn, ale nie wykluczam tego ze jak teraz tego nie wezne to juz wg nie bede brał, ja to wezne moze we wakacje albo na zime, zamiast tego kupiłem z kolega na spółkę przedtreningówke 1mr podobno najlepsza przedtreningówka na swiecie ale to sie dopiero okaze.
damiankusak napisał:SIEMANKO WSZYSTKIM![]()
![]()
jak miło miec swój kochany dziennik z spowrotemmam duzy sentyment do tego dziennika i jak by nie daj Boze ktos by go skasował to normalnie łeb bym mu urwał
![]()
![]()
...pójde na prawko i beda zaczynać sie 18 kolegów i koleżanek tak wiec %%% beda duze napewno i wg![]()
co do planu od poniedziałku mam zamiar zaczac nowym planem 4-dniowym ale jeszcze jest w naprawie moze do jutra go naprawie i wstawię na forum
![]()
![]()
Pozdrawiam wszystkich i ciesze sie ze znów jestem z wami![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość