Ważę +/- 100 kg , przy moim wzroście to jest spora nadwaga (mam 185 cm). Sylwetką nie przypominam człowieka z nadwagą, jakiś czas w swoim życiu chodziłem na Podnoszenie Ciężarów, lecz moja kariera dobiegła końca gdy lekarz stwierdził u mnie nadciśnienie
(wiadomo czym to może się skończyć przy nadmiernym wysiłku: Wylewem :/ ) więc zrezygnowałem, przez pewien okres ważyłem wtedy z 82 do 85 kg, były widoczne (delikatnie ) mięśnie brzucha, zapuściłem się, teraz mam oponkę, pojawiły się rozstępy po bokach oraz na bicepsie, oraz co dziwne w okolicach prawego sutka. To dosyć dziwne, apropo sutka, od jakiegoś czasu zauważyłem zmianę w moim ciele, dziwnie to zabrzmi, ale wydaje mi się, że urosły mi "cycki" :O to niemożliwe u faceta, są takie bardzo małe, lecz po prawej stronie jest widoczne takie zaokrąglenie :/ pytanie brzmi, da się to jakoś usunąć? z początku myślałem, że to zmiany spowodowane dorastaniem, lecz nie wydaje mi się.Koniec Końców przechodzę do sedna sprawy. Potrzebuje skutecznych ćwiczeń na zgubienie tłuszczyku, zarazem jak i na pojawienie się mięśni brzucha (które są, ale są schowane
)Do tego potrzebowałbym dobrej diety
Dodam, że nie mogę chodzić na siłownie, więc wszystkie domowe ćwiczenia jak najbardziej mi pasują.
Proszę, pomóżcie! Będę wdzięczny z całego serca!
Pozdrawiam Serdecznie !