Jeśli możecie wrzućcie kilka przykładów, proszę was bardzo:)
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Jeśli możecie wrzućcie kilka przykładów, proszę was bardzo:)
Qlima napisał:Mam pewien problem stosuję dietę bogatą w białko, ale po chorobie brzuszka nie mogę za dużo zjeść, ponieważ wszystko zwracam. Moje pytanie brzmi czy mogę zastosować białko (to z worka). Gdy mało jem schudłem już 6 kilo, ale bardziej spadły mięśnie niż tkanka tłuszczowa. Więcej białka pozwoli mi utrzymać stan moich mięśni. Wiec czy kupno białka będzie dobrym rozwiązaniem co do mojej diety?
W diecie nie mam żadnych cukrów pieczyw ryżów ani nic. Tylko warzywa i mięsa. Zielona herbata, kawa, dziurawiec.
Co tydzień mam dzień na jedzenie na siłę czego chcę, aby poprawić mój metabolizm ( i to pomaga, chudnę jeszcze szybciej po takim dniu) ale tu tez jest problem, ponieważ nie mogę tak dużo zjeść jak karzą, ponieważ zbiera mi się na wymioty.
Ja np. zapisałam się do fitCurves ( siłownie tylko dla kobiet) żeby się nie krępować przed facetami, a potem na Zumbę. Teraz mam mega zastrzyk energii dzięki temu i nawet nie zauważam jak kg lecą
Powiem krótko. Masz 18 lat- ale waga już za duża.
Osobiście uważam, żę mądra dieta- nie głodówka, ćwiczenia- waga jest ok
Życzę jak najlepiej......
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość