Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Ponadto jeśli ktośszuka buty trekkingowe dziecięce to teraz są spore promocje, a przy okazji można zaopatrzyć się w plecaki sportowe dla dzieci Z resztą wspólne wycieczki zawsze dają nam ogormną porcję frajdy.Dlatego też uświadomiłam mojej połówce że wygodne buty turystyczne męskie to podstawa
Długo nie musiałam namawiać i szybko przekonał się też że krótkie spodenki męskie sportowe też są absolutnie niezbędne
Kocham plaże i szum morza, dlatego co najmniej jeden wyjazd w roku musi być w takie miejsce. W tym roku zarezerwowałam już pobyt na stronie https://www.hotelsaltic.pl/ i szczerze mogę powiedzieć, że nie mogę się doczekać tego wyjazdu. Hotel Saltic ma naprawdę bardzo dobre opinie, a do tego okolica wygląda pięknie. Jeśli nadal nie macie w planach nic konkretnego to warto sobie zajrzeć, bo może akurat spotkamy się na miejscu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość