Zaczynalem moja przygode z silownia juz pare razy ale dopiero od kwietnia tego roku zaczelem chodzic regularnie z ustalonym treningiem od trenera. Niestety przez ostatnie 3 tyg musialem zrobic sobie przerwe z powodu choroby orazu wyjazdu. Dodam ze trenuje na "sucho" bez proszkow itp. Jedyne czego uzywalem przez chwile to przedtreningowka.
Mialem chwile zeby pomyslec nad moimi treningami i chodz jestem wmiare zadowolony z efektow mojej silowni chcialbym zmienic trening i wlasnie dlatego pisze ten post. Do tej pory moj trening byl ogolno rozwojowy cwiczylem 3 razy w tyg wszystko. Po przemysleniach stwierdzam ze wolalbym cwiczyc dana partie ciala 1 dnia (3-4 razy w tyg ). Jezli bylaby taka mozliwosc i ktos by mial ochote oraz czas doradzic mi zestaw cwiczen oraz kiedy najlepiej powinninem cwiczyc bylbym bardzo wdzieczny.

Dodam tylko ze pracuje w bardzo dziwnych godzinach i czasami ciezko wrzucic trening do mojego grafiku w ciagu dnia, mianowicie pracuje tydzien na tydzien. Wyglada to mianowicie tak ze caly tydzien od pon do pon pracuje od 21 do 8 rano i sam nie wiem kiedy najlepiej isc na silownie nastepny tydzien mam wolny i tak w kolko.
Apropo celu jaki chce osiagnac to zbudowac troche masy poniewaz przy moim wzroscie 185 cm jestem dosyc szczuply ( 75 kg) jednak rzezba tez jest dla mnie wazne. jak mam byc szczery to nie wiem jak to dziala ale chcialbym "urosnac" troche w rekach oraz klatce i przy tym zachowac plaski brzuch o ile to mozliwe
Ps. Do tej pory cwiczylem bez zadnych "dopalaczy" jednak moj poglad na ten temat sie troche zmienil i chcialbym wyprobowac "Mutant BCAA" co myslicie ?