Maciej0701 napisał:masa masa jeszcze ;p
Zeby to tak łatwo szło jak sie mówi
 Dużo straciłem przez przerwy... krótko mówiąc sezonowo było
chunga napisał:jak wrzuciłes te fotki ???
www.wgrajfoto.pl
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Maciej0701 napisał:masa masa jeszcze ;p
chunga napisał:jak wrzuciłes te fotki ???

cooler_102 napisał:sa fajne silki w syfie

na klatke po raz trzeci 120kg i po raz trzeci przestaje cwiczyc po tym ciężarze... Jakiś obłęd. Nigdy mi sie nie udaje ze po jebnieciu 120 dalej isc w góre. Zawsze cos sie dzieje ze musze odłożyc siłownie :/ Na Skosie 100 to juz kiedys tez było
 na klatke po raz trzeci 120kg i po raz trzeci przestaje cwiczyc po tym ciężarze... Jakiś obłęd. Nigdy mi sie nie udaje ze po jebnieciu 120 dalej isc w góre. Zawsze cos sie dzieje ze musze odłożyc siłownie :/ Na Skosie 100 to juz kiedys tez było  Francuz mnie dzisiaj zakoczyl bo 50kg az 10 razy
 Francuz mnie dzisiaj zakoczyl bo 50kg az 10 razy  Gdzie by ostatnim jak robilem Francuskie było 4 razy
 Gdzie by ostatnim jak robilem Francuskie było 4 razy  Jest dobrze tylko szkoda ze musze spauzowac. Ciekawe na jak długo.
 Jest dobrze tylko szkoda ze musze spauzowac. Ciekawe na jak długo.

a jak tego francuza robisz? leżac czy stojac czy siedzac...
 a jak tego francuza robisz? leżac czy stojac czy siedzac... 

.
. 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość