Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Suplementy i Odżywki
  • ANIMAL opinie, wnioski ..

    Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.

    Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD


    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Opu » 24 Październik 2010, o 17:52

    z cannabis tak !:twisted:

    z salvi dividorum :P nie bardzo :P

    ale to na czas regeneracji a mowa o czyms na trening.
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy
     
    Posty: 142
    Rejestracja: 18 Kwiecień 2010, o 08:47
    Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

    Prezenty!

    Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

    Post przez Vito

    Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

    Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

    REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez devil'sGift » 24 Październik 2010, o 18:03

    to teraz jak już się wysiliłeś i wkleiłeś skład to poczytaj w internecie co ci dają te poszczególne składniki, potem poszukaj działających podobnie, następnie znajdź środek który je ma;] A jak chcesz coś dobrego na trening to sprecyzuj jak ma działać i czego oczekujesz?
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik
     
    Posty: 1856
    Rejestracja: 11 Styczeń 2010, o 21:08
    Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Opu » 24 Październik 2010, o 18:57

    oczekuje podniesienia tesosteronu hmm albo inaczej utrzymania go na najwyższym możliwym poziomie naturalnie taki Tribulus Terrestris niema tego co Animal stak. Aktualnie testuje Animal m-stak za 21 dni zakupie staka i porównam. Tribulus Terrestris daje tylko testosteron a taki Animal stak ogranicza jeszcze estrogen itp.

    Wszystko zaczęło się w pracy. Rozmawiałem z klientem jakos wszedłem na temat kulturystyki. Pytał sie mnie czy coś biorę, mówię mu ze hormony to nie temat dla mnie. On na to że nie miał na myśli sterydów i zaczął opowiadać swoją historie ;P Był naprawdę dobrze zbudowany. A mówił tak: Gainery to gówno rozwalają wątrobę nic nie dają. Kreatyna to tylko woda no ok może daje siłę i tyle... Polecam ci tylko produkty z Animala sam biorę i są naprawdę konkretne aktualnie działam na animal cuts i dobrze wycina!
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy
     
    Posty: 142
    Rejestracja: 18 Kwiecień 2010, o 08:47
    Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez devil'sGift » 24 Październik 2010, o 20:10

    na wolny testosteron znam tylko 2 godne uwagi środki które maja dużo słabszy skład, a są skuteczne. Stosuje się je także po cyklach SAA ( ja również tak robię) bo pomagają redukować estrogen. Są to Novedex XT z Gaspari ( kiedyś ciął jak żyleta teraz nie wiem czy się coś zmieniło) i T-Bol z thermolife. Jest jeszcze kilka amerykańskich specyfików ale są raczej produktami niszowymi z które trudno dostać, jeżeli wogle są na tylko na allegro albo u kogoś kto dostaje bezpośrednia z USA. Tylko nie wiem po co chcesz regulować estrogen skoro nie wbijasz SAA. Od samego tribulusa czy innego buzera teścia nie wzrośnie ci do niebezpiecznego poziomu. Jest jeden na rynku który zdarza się że blokował ( a nie powinien) i nazywa się test-a-boost z premium sport.

    Co do gainerów, kreatyn i tego co twój kolega sądzi o animalu to każdy może mieć swoje zdanie. Ja o gainerach źle się wypowiadać nie będę bo ze stosowania ich byłem zadowolony ( trzeba wiedzieć tylko co i jak brać), Jeżeli chodzi o kreatyne to jest to jeden z niewielu supli ( chyba tylko po za dobrymi odżywkami białkowymi i dobrymi aminani) który jest naprawdę wart uwagi. Raczej nie spotykam się z opiniami że kreatyna to zła rzecz. Owszem jedna jest lepsza druga gorsza, na jednego działa lepiej na drugiego gorzej, ale jest stosowana w sporcie zarówno amatorskim jak i zawodowym od wielu wielu lat. . Co do Animala tak jak ci wyżej napisałem...ja się zawiodłem.
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik
     
    Posty: 1856
    Rejestracja: 11 Styczeń 2010, o 21:08
    Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Kwachu » 25 Październik 2010, o 10:40

    Chcesz miec maksymalny poziom testosteronu jaki jest w stanie wydolic twój organizm.
    -magnez/cynk/selen
    -tłuszcze na poziomie 30%
    -intensywne treningi na siłce w raz z przysaidami
    -sen 8h/idziesz spac pzred 23 abys pzrespał wszystkie fazy księzyca
    -udane pozycie

    Ale pamietaj najlepszym No-bosterem jest nowa kobieta :)

    Opu - kolega ze sklepu najwidoczniej cierpiał na niedotlenienie mózgu albo jego brak, przez czytanie ciagle reklam ze stron Animala.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni
     
    Posty: 5702
    Rejestracja: 28 Grudzień 2009, o 14:08
    Pochwały: 112

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez devil'sGift » 25 Październik 2010, o 10:52

    albo wbij sobie coś;] kobieta oszaleje;];] przynajmniej moja szaleje;]
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik
     
    Posty: 1856
    Rejestracja: 11 Styczeń 2010, o 21:08
    Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez cooler_102 » 25 Październik 2010, o 14:31

    Kwachu napisał:Chcesz miec maksymalny poziom testosteronu jaki jest w stanie wydolic twój organizm.


    Ale pamietaj najlepszym No-bosterem jest nowa kobieta :)

    Opu - kolega ze sklepu najwidoczniej cierpiał na niedotlenienie mózgu albo jego brak, przez czytanie ciagle reklam ze stron Animala.

    :D 8-)
    devil'sGift napisał:albo wbij sobie coś;] kobieta oszaleje;];] przynajmniej moja szaleje;]

    :D 8-)


    nbie ma to jak fachowa pomoc ;) :P hehe

    ze tak powiem co do opcji number one sie zgadzam w 100% :D
    ale tak jak ci kwachu pisal, powinno pojsc w dobrym kierunku :)
    "Bóg nie zdejmuje ciężarów, wzmacnia tylko plecy"

    Bądź hardcorem!!! wspomóż Stwórce


    KAWASAKI ninja ZX-9R 2001 !!!

    SUPERBIKE\brzytwa
    Awatar użytkownika
    cooler_102
    Major
     
    Posty: 2309
    Rejestracja: 28 Styczeń 2010, o 12:29
    Pochwały: 30
    Miasto: kępno
    Data urodzenia: 09 02 1988

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Opu » 25 Październik 2010, o 17:11

    Kwachu napisał:Chcesz miec maksymalny poziom testosteronu jaki jest w stanie wydolic twój organizm.
    -magnez/cynk/selen
    -tłuszcze na poziomie 30%
    -intensywne treningi na siłce w raz z przysaidami
    -sen 8h/idziesz spac pzred 23 abys pzrespał wszystkie fazy księzyca
    -udane pozycie



    Spełniam wszystkie wymienione wymagania :P trening zaczynam od przysiadów. Co do kreatyny to ogólnie najlepiej działający na mnie środek mono + jabłczan to juz w ogóle kosmos(kreta najlepsza na wytrzeźwienie i na zakwasy ;) ) Jednak przetestuje niektóre suple z pod Animala. Myślę jeszcze o stak-u i cuts. Mam przeczucie :)

    Co do tego gościa co mi opowiedział o swoich odczuciach to po prostu jego własne doświadczenia i tyle.
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy
     
    Posty: 142
    Rejestracja: 18 Kwiecień 2010, o 08:47
    Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez devil'sGift » 25 Październik 2010, o 19:07

    obecny cuts...porażka, naprawdę szkoda kasy
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik
     
    Posty: 1856
    Rejestracja: 11 Styczeń 2010, o 21:08
    Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Opu » 24 Listopad 2010, o 12:33

    Powracam do tematu Zakupiłem miesiąc temu M-stak
    wiek:23
    wzrost 192
    waga: początek cyklu 81,4 koniec cyklu 82,4
    dieta:wegetariańska
    trening:split
    dzień1:klata+brzuch
    dzien2:barki
    dzień3:plecy+brzuch
    dzień4:biceps+triceps
    dzien5:wolne
    dzien6:wolne
    Nie przemęczałem się na treningach podnosiłem max 60% maksymalnego ciężaru. tylko wolne ciężary do 15 powtórzeń. Izolacja mięśni przede wszystkim powoli dokładnie, mięśnie cały czas napięte.

    Oto moja opinia oparta na subiektywnych i obiektywnych spostrzeżeniach.
    Ogólnie nie odczułem wzrostu siły czy agresji w całym okresie suplementacji!
    Treningi były ciężkie tak jak bym ćwiczył zupełnie na sucho.
    pierwsze 3 dni odczuwałem ból głowy po wzięciu tabletek . Dokładnie po 35min, jak zaczynałem ćwiczyć ból ustępował.
    Zauważyłem ze jeśli wpierw przed treningiem naładowałem węglowodany odczekałem 10 min i dopiero zjadłem tabletki to środek pobudzający działał o wiele mocniej. (producent zaleca spożywać wraz z posiłkiem)
    Na treningu mięśnie bardzo mocno się nagrzewały puchły ale nie było efektu retencji wody.
    Powoli mięśnie zaczęły się wycinać, wyrysowywać. Mimo tego ze nie mam zbyt wiele tłuszczu na sobie zaczęło go ubywać i ujawniły się mięśnie brzucha, barków i biceps z tricepsem i w końcu lepiej wykształcił się większy piersiowy.
    Teraz każdy zapyta to pewnie obwód sie zmienił i tu będzie problem bo ostatnie pomiary robiłem na cyklu kreatyny gdzie retencja wody była duża później doszło do spadku gdzie nie zrobiłem pomiarów i zacząłem trening na m-staku. Mogę powiedzieć ze puchnie się trochę słabiej niż na kreatynie ale nie ma spadków! po zakończonym cyklu na m-staku mam wymiary takie jak na cyklu kreatyny! z tą różnica ze nie jestem spuchnięty tylko wyrzeźbiony! Po treningu kilka godzin ma się podwyższona temperaturę ciała jeśli trenuje sie o 18 to czasami nie mogłem zasnąć bo było mi za gorąco. Zakwasy niestety były i to mocne.Apetyt raczej nie rośnie niekiedy trzeba wpychać w siebie jedzenie. Mogą pojawić się wachania nastroju: depresja, obojętność, znużenie ale tez pewność siebie i wewnętrzny spokój. W końcu ingeruję się w hormony.

    Podsumowanie M-stak jest drogi tego nie da się ukryć. Nie daje siły, nie czuje się nic nadzwyczajnego podczas treningu. Ale mięśnie rosną i nie znikają. ja zakupiłem ten produkt za 149zł jest w nim 21 saszetek, wszystkiego nie zużyłem! brałem w dni treningowe i nie treningowe. po cyklu mija już ponad 7 dni i mięśnie nie zniknęły. Dodatkowo brałem witam-min olimpa + ZMA, białko ostrowia. Ubyło mi tłuszczyku i przybyło mięśni a masa na wadze poszła do góry o 1kg! Jednym słowem działa.

    Jeśli uzbieram trochę kasy następny do przetestowania będzie Animal TEST cena rynkowa 270zł główny atut produktu to kwas arachidowy
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy
     
    Posty: 142
    Rejestracja: 18 Kwiecień 2010, o 08:47
    Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

    PoprzedniaNastępna

    Wróć do Suplementy i Odżywki

    Kto jest na forum

    Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

    Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. | Siłownia
    Witamy na stronie www.kulturystyczni.pl - Forum Kulturystyczne * Suplementy i odżywki * Sporty walki * Kulturystyka i Fitness
    Na naszej stronie znajdziecie wszystko na temat treningu - plany treningowe i ćwiczenia. Możecie tutaj znaleźć doskonale opracowane ćwiczenia na płaski brzuch. Dowiecie się jak powinna wyglądać dieta i prawidłowe odżywianie się, a także jak stosować suplementy i odżywki. Znajdziecie również informacje na temat niedozwolonego wspomagania, takiego jak sterydy anaboliczne i prohormony, a także poznacie najwydajniejszy trening na mase. Forum Sportowe. Katalog stron.