Szybkie logowanie
  • Strona główna Metodyka Suplementy i Odżywki
  • ANIMAL opinie, wnioski ..

    Sporty siłowe takie jak kulturystyka, fitness strongman czy sztuki walki to także suplementy i odżywki, zobacz jak wspomagać odżywianie aby uzyskać lepsze efekty. Suplement diety jest to dodatek, uzupełnienie diety.

    Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD


    ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Opu » 24 Październik 2010, o 13:14

    zakupiłem właśnie ANIMAL M-STAK na razie nie mogę sie za bardzo wypowiedzieć o nim bo dopiero po pierwszym treningu jestem ale zapowiada sie pozytywnie. Jesli wszystko ładnie pójdzie czyli cykl 21 dni to mam zamiar kupic ANIMAL STAK lub ANIMAL TEST. No i pojawia sie problem niby prohormony sa zabronione a w spisie produktów widnieje coś takiego jak pro-androgen. Czy ktos moze mi dowidzieć jak to jest? opinie ludzi sa takie ze po Animal test ludzie zyskiwali do 3 kg suchej masy ciała, bez uwodnienia w 30dni! Więc jak to z tym jest?
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy
     
    Posty: 142
    Rejestracja: 18 Kwiecień 2010, o 08:47
    Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

    Prezenty!

    Uwaga! - Rozdajemy prezenty! - Zarejestruj się już dziś i zgarnij prezent!

    Post przez Vito

    Cześć! Widzę, że przeglądasz ten temat jako niezalogowany / niezarejestrowany użytkownik! Zarejestruj się na naszym forum a otrzymasz prezent, który z pewnością przyda Ci się na treningach!

    Wśród wszystkich zarejestrowanych użytkowników rozlosujemy między innymi: rękawiczki i pasy kulturystyczne, shakery oraz opaski na rękę z motywującym napisem!

    REGULAMIN:
    • Losowanie prezentów odbędzie się 10 stycznia 2016r. przez Administratora forum Kulturystyczni.pl
    • W losowaniu weźmie udział każdy zarejestrowany użytkownik forum Kulturystyczni.pl, który na swoim koncie posiada co najmniej 3 pochwały.
    • Każdy wylosowany przez nas użytkownik otrzyma po jednym prezencie.
    LISTA PREZENTÓW:
    • 3x Rękawiczki do ćwiczeń
    • 3x Pas kulturystyczny
    • 3x Shaker
    • 3x Opaska na rękę z motywującym napisem
    Życzymy szczęścia! Zarejestruj konto i zgarnij prezent!
    Awatar użytkownika
    Vito
    Administrator

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez devil'sGift » 24 Październik 2010, o 14:26

    wersja na rynek amerykański może i jeszcze działa, europejska...szkoda pieniędzy. Nie spodziewałbym się po tym zbyt wiele.
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik
     
    Posty: 1856
    Rejestracja: 11 Styczeń 2010, o 21:08
    Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Perni » 24 Październik 2010, o 15:25

    szkoda kasy :D
    siłka/masa/siła
    Awatar użytkownika
    Perni
    Młodszy chorąży
     
    Posty: 881
    Rejestracja: 29 Maj 2010, o 20:57
    Miejscowość: na siłce :D
    Miasto: Polska :D
    Data urodzenia: 18 06 1993

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Opu » 24 Październik 2010, o 16:07

    takie opinie juz słyszałem ale przeważnie piszą to użytkownicy którzy nie próbowali. Polak oszczędny jest i nawet skusi sie na jedzenie "mlekopan-u" ale czy oszczędność idzie w parze z jakością :)? nie chce o tym debatować. w internecie jest bardzo mało opinii właśnie ze względu na odstraszającą cenę. Ci co próbowali (a tych opinii jest naprawde mało) mocno zachwalają sobie te produktu i piszą ze faktycznie 3 kg suchej masy mięśniowej w 30 dni ! Mięśnie staja się twardsze tylko takie cos uzyskał przy połączeniu Animal test+m-stak. W sumie to koszt ok 400zł ;] jeśli to prohormony to nie ma sensu bo sterydy z odblokiem wyniosą taniej i efekt ten sam ale jesli to jest legalny suplement to nie będzie efektów ubocznych gino, lipo itp.
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy
     
    Posty: 142
    Rejestracja: 18 Kwiecień 2010, o 08:47
    Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Kwachu » 24 Październik 2010, o 16:32

    Opu - na rynku sa naprawde setki lepszych produktów.
    Awatar użytkownika
    Kwachu
    Generał broni
     
    Posty: 5702
    Rejestracja: 28 Grudzień 2009, o 14:08
    Pochwały: 112

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Perni » 24 Październik 2010, o 16:40

    i w niższych cenach :D
    siłka/masa/siła
    Awatar użytkownika
    Perni
    Młodszy chorąży
     
    Posty: 881
    Rejestracja: 29 Maj 2010, o 20:57
    Miejscowość: na siłce :D
    Miasto: Polska :D
    Data urodzenia: 18 06 1993

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Lord » 24 Październik 2010, o 16:56

    Opu napisał:takie opinie juz słyszałem ale przeważnie piszą to użytkownicy którzy nie próbowali. Polak oszczędny jest i nawet skusi sie na jedzenie "mlekopan-u" ale czy oszczędność idzie w parze z jakością :)? nie chce o tym debatować. w internecie jest bardzo mało opinii właśnie ze względu na odstraszającą cenę. Ci co próbowali (a tych opinii jest naprawde mało) mocno zachwalają sobie te produktu i piszą ze faktycznie 3 kg suchej masy mięśniowej w 30 dni ! Mięśnie staja się twardsze tylko takie cos uzyskał przy połączeniu Animal test+m-stak. W sumie to koszt ok 400zł ;] jeśli to prohormony to nie ma sensu bo sterydy z odblokiem wyniosą taniej i efekt ten sam ale jesli to jest legalny suplement to nie będzie efektów ubocznych gino, lipo itp.


    mylisz się
    Cel: 100+ kg, plecy jak szafa i na brzuchu krata :)
    Awatar użytkownika
    Lord
    Generał broni
     
    Posty: 5512
    Rejestracja: 26 Grudzień 2009, o 20:10
    Pochwały: 63

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez devil'sGift » 24 Październik 2010, o 17:00

    tu nie chodzi o jakość czy cenę...chodzi o to czy działa czy nie. Wg mnie (jadłem wszystkie po za testem) m-stack nie działa, pump do niczego, stack też bez rewelacji, test kiedyś był kozacki ale w obecnych czasach kiedy jest ok hu** dużo lepszych buzerów teścia nie ma dla mnie racji bytu. Jedyne co mi pasowało długi czas to był PAK. Ale w tej chwili jest lepszy i tańszy olimp multiple sport. Wersje Amerykańskie tych produktów są chwalone za działanie, ale dam sobie rękę uciąć ze są podsypywane.
    Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :] get big or die...
    Image I ♥ My MX 3
    Awatar użytkownika
    devil'sGift
    Porucznik
     
    Posty: 1856
    Rejestracja: 11 Styczeń 2010, o 21:08
    Pochwały: 48
    Miasto: Białystok
    Data urodzenia: 15 03 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Opu » 24 Październik 2010, o 17:13

    dobrze wiec jaki srodek zastepczy za animal stak

    Zawartość w jednej saszetce:
    - Witamina C (jako kwas askorbinowy) 100 mg
    - Witamina B6 (jako pirydoksyna Hcl) 10,5 mg
    - Magnez (jako tlenek) 450 mg
    - Cynk (jako tlenek) 30 mg
    - Chrom (jako pikolinian) 100 mcg

    Naturalny kompleks testowy:
    - kompleks wyciągu z longjack 250 mg
    - wyciąg z av ena sativa 250 mg
    - kompleks wyciągu z tribulus 500 mg

    Substancje pobudzające wydzielanie hormonu wzrostu:
    - wyciąg z mucuna pruriens 250 mg
    - alfa glicerylofosforylcholina 50 mg

    Kompleks środków rozszczelniających naczynia: 750 mg

    Inhibitory aromatazy:
    - D-glukaran wapnia 100 mg
    - Dwuindolylmetan (DIM) 100 mg

    Blokery DHT:
    - a-sitosterol 250 mg
    - wyciąg z palmy karłowej 200 mg
    - pygeumafricanum 50 mg

    Kompleks czynników hamujących kortyzol: 300 mg

    Detoksyfikatory wątroby:
    - Lizofosfatydylocholina (lecytyna) 50 mg
    - Wyciąg z mleczka octu 200 mg

    a żeby miał większość tych składników mozna pominąć to co na początku czyli wit. i min. bo to i tak osobno dostarczam...
    Awatar użytkownika
    Opu
    Plutonowy
     
    Posty: 142
    Rejestracja: 18 Kwiecień 2010, o 08:47
    Pochwały: 6
    Miasto: Szczecin
    Data urodzenia: 15 11 1987

    Re: ANIMAL opinie, wnioski ..

    Postprzez Perni » 24 Październik 2010, o 17:44

    może wyciąg z cannabis sativa :D
    siłka/masa/siła
    Awatar użytkownika
    Perni
    Młodszy chorąży
     
    Posty: 881
    Rejestracja: 29 Maj 2010, o 20:57
    Miejscowość: na siłce :D
    Miasto: Polska :D
    Data urodzenia: 18 06 1993

    Następna

    Wróć do Suplementy i Odżywki

    Kto jest na forum

    Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości

    Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group. | Siłownia
    Witamy na stronie www.kulturystyczni.pl - Forum Kulturystyczne * Suplementy i odżywki * Sporty walki * Kulturystyka i Fitness
    Na naszej stronie znajdziecie wszystko na temat treningu - plany treningowe i ćwiczenia. Możecie tutaj znaleźć doskonale opracowane ćwiczenia na płaski brzuch. Dowiecie się jak powinna wyglądać dieta i prawidłowe odżywianie się, a także jak stosować suplementy i odżywki. Znajdziecie również informacje na temat niedozwolonego wspomagania, takiego jak sterydy anaboliczne i prohormony, a także poznacie najwydajniejszy trening na mase. Forum Sportowe. Katalog stron.