witam !

zwracam sie do osob doswiadczonych z prosbą o ułożenie jakiejś rozpiski ćwiczeń na tydzień , dla mnie i moich dwóch kolegów.

osobiscie cwicze od 2 miesiecy , tak więc dla mnie trening troche bardziej zaawansowany, mamy do dyspozycji drążek , worek treningowy , kilka hantli i kilka sprężyn ( nie wiem jak to sie nazywa ) do rozciągania , zaniedlugo nabyjemy ławeczke i sztange

dla kolegow prosze o narazie jakis lekki trening... a dla mnie tak jak mowilem pożądniejszy

jesli to cos daa to koledzy nie zrobią nawet 30 pompek i podciągną sie maks 2-4 razy.. ja robie 90 pompek i podciagam sie okolo 40 razy

jak na dzisiejszy dzien cwicze okolo 2-3 razy na tydzien (wszystkie partie miesni na raz) co wiem ze jest straszliwym bledem , ale popelniam go wlasnie z braku jakiejś rozpiski.. :/ coś to daje.. bo wyrzeźbilo mnie ładnie , ale wiem że jak sie rodzieli te partie miesni na pojedyncze treningi to da dużo większy efekt

tak wieć prosze o jakiś plan cwiczeń , z gory przepraszam za monotonie tego co napisalem , bo robie to pierwszy raz i dziękuje z gory za odpowiedź