rafimoc napisał:No chyba lepiej, aczkolwiek posladkowe i dwuglowe z Mikolajkowa
Haha
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
rafimoc napisał:No chyba lepiej, aczkolwiek posladkowe i dwuglowe z Mikolajkowa
trening piękny
zauważyłem pewną rzecz, im więcej izolacji tym lepiej lecą mi aktualnie
dlatego kontynuuje zmiany i sumo tylko na 130kg, nie dodaje bo w tym ciężarze
a gąbki nie dały rady, zawiodłem się na nich... ale na
proste również ostro ciężar w dół 70kg tylko, ostro skatowane i 25kg wyciąg jednonóż
drążek już pompka, wiosło 43kg poprostu rozrywało a po wyciągach 50kg i 70 kg to była masakra xD jakby mi pale
bareczki boki 15kg, szrugsy 30kg jak to pięknie weszło... miodzio polecam z dodatkiem czwórek 
francuz 30kg, 50kg lina dobite
kupiłem dziś sobie 2 pary dresów bawełnianych po 25zł, co za wygoda masakra
Nastepnie wyciagi i tu od razu uwaga do ludzi, ktorzy z nich korzystaja - ELIMINUJEMY PRACE PROSTOWNIKOW, czego ja tez nie robilem...ale poszla szybka rozkmina w glowie, jak moglbym wyizolowac na maxa najszersze jednakze tak, zeby prostowniki nie dostawaly czesci obciazenia - pomyslalem sobie : EUREKA! grzbiet musi byc oparty...jak to zrobic...prosta sprawa - USIASC ODWROTNIE DO WYCIAGU! grzbietem do stosu a gory grzbiet oprzec o nadkolannik...banał, a jak wiele dał po pierwsze : W OGOLE NIE CZULEM PROSTOWNIKOW, po drugie OBCIAZENIE OD RAZU MNIEJSZE I PRACA TYLKO NAJSZERSZYCH - rewelacja, kazdemu wyciagowcowi polecam sprobowac! Pozniej wioslo jednoracz cos pieknego juz na maxa spompowanym najszerszym i czas na cos czemu bylem na poczatku przeciwny, ale dalo rewelacyjne czucie : wyprosty na lawie rzymskiej...po ostatniej serii regresji w lustrze pieknie oddzielone prostowniki od reszty plecow! o to wlasnie chodzi... cwiczenie nieocenione:) pozniej dopelnilem dwojki uginaniami i przeszedlem do bicepsow, ktore tez dostaly za swoje lacznie z przedramionami...trening pod wielkim plusem : czucia miesniowego, obserwacji i co najwazniejsze: wnioskow!
przysiad 150kg, postanowiłem od next tyg przejść na pół przysiady i 4 seria pełen na regresie 
WL szeroko 80kg cudo... brama po 15kg na stronę góra i dół, dolne wyciągi pięknie
niesamowite! jednak w pewnym momencie wyciągi do treningu trzeba dodać 
i rosną! przedramiona 70kg na stronę 1minuta spinania
ale chyba znowu do przodu

rafi ma niebieski 
i co lepsze wcale nie mam zamiaru skakać
Trening trwal 30minut
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość