Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch

ale dzisiejszy trening znow na hardzie, bylo rewelacyjnie. w dualsecie po wycisku sciskajacym cholernie ciezko bylo z wlasna waga na poreczach co dowodzi na to ze srodek piersiowych na poreczach bardzo mocno pracuje....a ja go zmeczylem wczesniej wyciskiem sciskajacym i bylo super
boczne aktony naramiennych...pieczenie, bol...tak jak ma byc
jestem zadowolony. Biore mono wymiary lekko do przodu, uda 69cm lecz zdaje sobie sprawe z tego ze to narazie woda
wstałem o 7:00, swoją do pracy odwiozłem, 9:00 zjadłem omleta
wiecie jakie to było piękne? 
split 23kg hantel czyli dodajemy,
a tak w sam raz bombka, to już chodziłem jak kaczucha 
a 2tyg temu 20kg ciężkie było... rozpiętki wziąłem 16kg za radą Rafała i przez cały ruch
młotki 23kg, to ćwiczenie jest genialne, łapy całe spuchnięte
suspinację 16kg z bramą zmieszałem do wypiętrzenia i był pocisk, rozrywało

a teraz szamamy !
rafimoc napisał:ołł zapomnialem dopisac, trening 40minut.

także na siłowni nie jest mi niedobrze 
1h w sam raz
ale to też zależy co,
ale najpierw moje spostrzeżenia 
minęły dopiero 3 dni

co lepsze uważam, że na splicie
wg mnie można podzielić to na takiej zasadzie, jadąc najpierw FBW kształtować ogólną
pomijam fakt oczywiście,

Raf widze zmiane w toku myslenia i po takim dlugim okresie na planach typu fbw przekonujesz sie do splitow, ale z kopem!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość