Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderatorzy: Michał Bodzioch, StalMOD
danielmenek napisał:rozumiem! Powiem szczerze ze zależy mi teraz na nabieraniu masy bo warzę te 77 kg ale chciał bym dojść do 82 może 85 i myślę ze by mi wystarczyło i oczywiście tak jak teraz wycisnę na klatę te 96kg 3 razy to chcial bym dość przy 85 do 100 x 5 razy... na razie nie jem wiekszości odżywek juz jakiś miesiąc a kreatyny i gainera od tygodnia, to myślę zrobić jeszcze zmiesiąc przerwy z odżywkami... na sucho narazie jechać ale ćwiczyć tyle samo chyba ze doradzisz jakiś lepszy zestaw zebym osiągi były lepsze i szybsze!? bo nie chce bardzo w taką mase tłuszczową urosnąć tylko zeby była w miarę żeźba... będzie coś z tego?? rozumiesz?
a reszta powinna być w jedzeniu
ale narazie miesiąc albo nawet 2 nie kupuje nic dopiero po tym czasie zainwestuje kilka złotych. doradź coś kolego na temat treningu.
, musisz wpierw nabyć budulca by później go wyrzeźbić.Jarek_28 napisał:Rozgrzewkę którą masz zmienił bym na:
-Dwa ćwiczenia rozgrzewające poprzedzające trening, te same co w pierwszym treningu lecz z maksymalnie zmniejszonym odczuwalnym ciężarem.
, chodziło mi o dwie serie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość