Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch

rafimoc napisał:za kazdym razem mam krecic przodem ? LOL
proszę jeszcze raz
Ale nadal sie nie utożsamiasz. Ja raczej wiem z kim pisze ;] z Markiem O. gdyz najpierw byl tu Arek, pozniej konik, a teraz TyxD
Swoja droga - moj podopieczny na tej stronce pobij rekord wlasnie - zabral Ci 1 miejsce:D na ktorym sie tak dlugo uploasowales.
rafimoc napisał:lol.
Nie widze takiej potrzeby, zeby wprowadzac jakies swoje "nowe kategorie" - to bezcelowe.
Chcesz znac prawdziwe faktory sily?
Zarzut,przysiad,MC,Porecze,Push press,drazek ale z obciazeniem na 1pow!
A nie podciaganie drazku na ilosc...
Najpierw mi powiedz czy w ogole robisz przysiady i z jakim obciazeniem czy martwe ciagi albo push press
rafimoc napisał:Czyli traktujesz ten sport sezonowo - 0 przysiadow, 0 martwych ciagow... na drazku posmigasz,jakies wioslowanie jednoracz i troche wykrokow - myle sie? i w ten sposob chcesz budowac fundamenty pod drazek? + bardzo oslabiona obrecz barkowa ze wzgledu na ruch jednostronny ciagnacy na plaszczyznie wertykalnej a brak przeciwstawnego: pchajacego.
 ,nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć!,skup się lepiej na pomocy tym którzy Ci zaufali bo na krytykę mnie szkoda Twojego czasu.Czy ja jestem jak "czerwona płachta na byka" że tak na Ciebie działam?,nie potrafisz inaczej rozmawiać?
,nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć!,skup się lepiej na pomocy tym którzy Ci zaufali bo na krytykę mnie szkoda Twojego czasu.Czy ja jestem jak "czerwona płachta na byka" że tak na Ciebie działam?,nie potrafisz inaczej rozmawiać?rafimoc napisał:no - uderz w stol a nozyce sie odezwą.
Daj spokoj - czyli masz niezmienione podejscie od X lat...
rafimoc napisał:Nie, jak czerwona plachta - ale wybacz taki juz jestem skurwielowaty z charakteru, ze jak ktos twierdzi ze robi ciezki trening nie robiac przysiadow, MC , push pressu to nie wie co to ciezki trening.
Nie uzywam zadnych inwektyw - stwierdzam fakty.

,to wezmę się za siebie i trening ostrzej
,to wezmę się za siebie i trening ostrzej 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość