ale dobra niech bedzie, ze bede stawial jakies specjalne znaczki obok kazdego ironizowania czy celowego droczenia sie
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
ale dobra niech bedzie, ze bede stawial jakies specjalne znaczki obok kazdego ironizowania czy celowego droczenia sie
a stawiam kratę piwa, że go nie wykonasz tak
już trochę się niecierpliwiłem... nie wiem jak ja tydzień przerwy wytrzymam..
następny plan będzie trwał 4tyg, okazuje się, że 6tyg to za długo na jedną rozpiskę... a przynajmniej
śmieszna dyskusja ogolem mi tam sie podoba.Jest jednak w tym ciekawosc czy jest to mozliwe do zrobienia.Oliver oczywiscie,ze sie da unieruchomic jedna strone
Wszystko da rade gorzej jest z samym wykonaniem ruchu na wlasnie tej jednej nodze,ktora jest zahaczona. Dobra koniec tematu hehe
i tak czy siak druga noga a dokładniej dwójki które są połączone z miednicą jako prostowniki
także kompletnie nie ma sensu
Oliver ja wiem jaki jest ruch w zurawiu i co pracuje
Sam sęk w tym,żeby go zrobic jedna zahaczona nogą! kuzwa mac! o to chodzi
sam ten trud zrobienia to jedna pierdolona noga! hehehe!
bo ja tu trąbie o czym innym przecież
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość