Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
Góral napisał:kumpel ma na plecach wydziarany napis "CZARNY PAS OCHRONI TYLKO 2cm TWOJEGO TYŁKA, RESZTĘ MUSISZ OBRONIĆ SAM!"
co tu w ogole za dyskusje trwaly? Jaka polcja Oliver!!! ?? to jest praca dla ludzi,ktorzy nie moga jej znalezc a chca miec jakies stale dochody.Nawet nie wisz w co sie wpierdalasz.Wojsko?twoja sprawa...masz duzo czasu na przemyslenia...nigdy Cie w domu nie bedzie przy dzieciach i żonie...w ogole robta co chceta!Jstes jeszcze "młody gnojek"
myslalem,ze starszy Oliver jestes
a z ta policja nie mysl,ze jest tak bajecznie a pozatym zaraz Cie skasuje z listy znajomych na nk jak mnie wkurwisz
KTO TO WIDZIAL!!!
BOSKI ALWARO przy tobie ginie
Od nowego roku nie będzie mnie stać na paliwo do auta, bo akcyza podrośnie, a już kosztuje wuchtę. Ku*wa...
mam wielu znajomych w policji wiec wiem jak to wygląda
Ale to nie jest decyzja z dnia na dzień, bo juz od kilku lat brne w tym kierunku, nawet jesli podwyzki nie bedzie, to robie to bo chce a nie dla kasy 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość