Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch

35kg na sztandze i robilem wspiecia na palcach...podlozylem sobie kawalek deseczki ok 4cm grubosci i robilem tyle ile wejdzie. Kino bylo!  
  nie wiem ile powtorzen ale duzo a lydki mi wybuchly az sie balem,ze mnie taki skurcz zlapie,ze nie wyjde z piwnicy 
 Pozniej przyszla kolej na dwojki.Zalozylem 25kg na maszynke obonoz i jazda....chwile sie meczylem,zeby cos poczuc ale im wiecej powtorzen tym wieksza pompa.Zrobilem na maxa wstalem po czym musialem usiasc 
 chyba jeszcze takiej pompy nie mialem nigdy ale to cwiczenie i tak daleko ma do slynnego Zurawia 
 Nastepnie kolej na hack przysiad...50kg na patyku...babskie cieżary ogolnie ale zrobily co trzeba.Cale czworki spompowane. No i zaczal sie problem w ktorejs chwili 
 Nie robilem akurat nic i nagle oslabienie i ciemno przed oczami  
  wkurwilem sie bo wiedzialem ze nie pociagne juz tematu do konca...zrobilem wioslo i spompowalem piersiowe na bramie...cos pieknego 
 zewnetrzne i wewnetrzne piersiowe mocno kuły!

Do poki nie zrobie badan nicic z moich treningow. mam nadzieje,że to tylko chwilowe przemecznie i nic wiecej tylko pytanie czym to przemeczenie moze byc spowodowane bo raczej nie takimi treningami co robie bo bywaly ciezsze.Przed treningiem wczoraj jeszcze wypilem mocna kawe,ktora nie zabardzo poczulem :/ Zrobilem ten smieszny trening i bylem jak flak 
 przyszedlem do domu i wypilem Yerba Mate dobry towar z Argentyny zamotany...kicha nic to nie dalo...nie wiem co mam robic. Jezeli macie jakies propozycje to smialo piszcie.

robilem tyle ile wejdzie
Zrobilem na maxa wstalem po czym musialem usiasc
rafimoc napisał:Wporzadku, ale sa pewne LOGICZNE uzasadnienia doboru kolejnosci cwiczen/ilosci cwiczen/laczenia partii ze soba. Tu tego nie widze. Pozyjemy, zobaczymy w miedzy czasie Patryk zapraszam na Pretficza:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość