ja tak zaczynalem i takze robilem cale cialo
Robo piszesz,ze kumpel robi 8 seri po xxx powtorzen i wychodzi mu ponad 100 powtorzen ok...ja dajmy na to robie 10 seri po 10 powtorzen i takze wychodzi mi ponad 100 ruchow na ta partie
Glupia gadka i tyle! gdzies to sie przyjelo,ze lydki,przedramiona i brzuch robi sie w duzej liczbie powtorzeniowej i wszyscy to malpuja.
tak samo glupie polaczenia w planach dzielonych : Klatka-biceps i to jest caly trening i caly swiat to robi...ktos cos glupiego narzuci i wszyscy to robia bo mysla,że jest ok.
Nastepny przyklad z forum.Rafal ulozyl sobie plan...elegancko na niego dzialaly cwiczenia,ktore wykonywal....przyklad:
czworoglowe
grzbiet
piersiowe
+ kosmetyka w formie ACT
I zaraz za pare tygodni widzimy kilku userow naszego forum,ktorzy takze wykonuja kosmetyke w formie ACT
Ludzie i wy tu piszecie,ze kazdy uczy sie na bledach,ze wiecie co dla was dobre jak wy nawet swojego zdania nie macie na zaden temat!Czegos po swojej mysli nigdy nie sprobujecie tylko opieracie sie na gotowcach czy przezyciach kogos innego!Przepraszam Rafal ze akurat podalem Ciebie za przyklad i tych,ktorzy cos probowali robic tak jak ty ale taka jest prawda,ze ludzie (DUZO UDZI NA TYM FORUM) sa leniwi i czekaja na gwiazdke z nieba.Czasem czytam co poniektorzy pisza to smiac mi sie chce
Znow krotki przyklad! tyle mowy bylo o gainerach,że syf i w ogole po co na co.! lepiej skomponowac wlasny produkt lub porzadnie zainwestowac w jedzenie! Teraz widzimy ludzi,ktorzy chwala sie tym,ze kupili nowego gainera a Ci co byli wczesniej przeciwnikami teraz to popieraja! Co jest kurwa!!??? cos jest nie halo nikt tego nie zauwazyl??
Robo teraz jeszcze do Ciebie bo wyzej to przeslanie dla wszystkich: Koledzy cwicza po 30 powtorzen i co z tego? probowales cwiczyc w mniejszej ilosci powtorzeniowej a wiekszej seryjnej? Inni ludzie jedli by gowno na kolacje i mieli by znakomite wyniki silowe to też byś jadł?
Patrzcie sie na siebie a nie na kogos innego.
Dzisiaj pisze na świeżo ale... nad bicepsami tak się znęcałem że jutro też je na 100% odczuje, ale to nie zmienia faktu ze od razu jestem szczęśliwszy po tych treningach