później ogarnę bo za dużo tego
Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
później ogarnę bo za dużo tego
I rozstępy, nu nu! Brzuch mi się podoba, choć mógłbyś go bardziej wyrzeźbić; oponki nie ma i zarys widać za co plus!
Nogi, hmm... może o nogach się nie wypowiem, bo troszkę kuleją. A przynajmniej przez 'dzika' średnio widać (łydki i dwójki). Nad kolanem masz ładne rozwidlenie
Klatka - mówiłeś, że masz najgorszy typ, a mi się podoba
Ładnie widać 'połówki', więc jest ok. Plecy - fajnie widać prostowniki
Barki słabo, mogłyby być troszkę większe, ale ja nie lubię jak ktoś ma mega bary. Kaptury masz małe. Za całokształt plus, choć wydaje mi się, że górę mógłbyś troszkę bardziej rozbudować
ważne, że klatka ruszyła...
myślę dojechać do 100kg lub ponad i się wyciąć,
kapturów wg nie robiłem, będzie z nimi podział na 5 dniowym splicie 
ale co zrobić... taki los jeżeli chce się uprawiać ten sport zawodowo,
kasę zbieram na cykl i trzeba zasuwać

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość