Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
 Ale miało być po nowym roku 
 Nu, nu!rafimoc napisał:Wporzadku, ale sa pewne LOGICZNE uzasadnienia doboru kolejnosci cwiczen/ilosci cwiczen/laczenia partii ze soba. Tu tego nie widze. Pozyjemy, zobaczymy w miedzy czasie Patryk zapraszam na Pretficza:)
 tam czasu jest od cholery a intensywnosc i cwiczenia nie sa jakies powalajace bez przesady 

to napewno polegne czy jutro czy nawet jak damian przyjedzie 
			Diablo 88 napisał: zjechalem ponad 10kg z wagi wiedz sila tez juz nie taka.)

ja chcem czegos odmiennego i zdaje sobie sprawe w jaki sposob ulozylem plan...tak jak pisalem na samym poczatku mam dwa plany wiedz po 4 tygodniach znow bede robil ten,ktory robilem do tej pory a wlasnie tam skupiam sie bardziej na technice i czuciu poszczegolnych miesni,ktore pracuja.Nigdy nie wykonywalem treningow w takim podziale powtorzeniowym o ktorym pisalem na 1 stronie...tylko 15-10-5 robilem a ten plan z podzialem na duze i male partie jest genialny jak dla mnie 
 wieksza ilosc powtorzen...dokladanie co serie i wychodze z tej silowni jak nie ja. Wszystko zaczalem od babskich ciezarow i w poprzednim planie i w tym.Nrazie bede sie tego trzymal i staral sie aby mnie tylko nie zalalo 
 tylko moje redukcja byla dosc krotka bo z tego co pametam mialem plan na 8 tyg i to juz troche czasu temu bylo ale szczerze wam napisze,ze nie ma nic lepszego jak nakrecic swoja psychike do danego celu.Wszystko jest zakodowane w glowie i mysle,ze bedzie to trwalo jak najdluzej bo latwe to nie bylo aby tak sie nakrecic do tego stopnia,ze nawet nie odmwiajac sobie gyrosów 
 mozna osiagnac taka zmiane 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość