Rozgrzewka Ogólna
WL na skosie dodatnim jednorącz 3x15
7,5kg : 17,5kg : 27,5kg
WL z 2s pauzą 5x5
70kg
Wycisk ściskający 1xmax
2,5kg
Ala’ Arnoldki w pełniejszym zakresie ruchu siedząc 3x15
7,5kg : 10kg : 10kg tragedia! opis niżej
Unoszenie ramion w przód ze sztangą stojac 2x10
10kg(gryf) : 15kg
Wymachy jednorącz pod ścianą 3x10
2,5kg : 5kg : 7,5kg
Uginanie nadgarstków nachwytem w siadzie 3x30
2,5kg : 5kg : 2,5kg
Ćw Sandowa 3x10
5kg : 7,5kg : 7,5kg
Uginanie podchwytem 3x30 Tutaj tego mialo nie byc! cos popierniczylem
Skłony boczne 2x30 ( na strone) O tym zapomnialem bo nie wpisalem tego do swojego zeszytu :/ odrobie na następnej sesji
Bieg w miejscu : 2min
Rozciąganie
Podsumowanie: No trening mi sie bardzo podobał.Góra piersiowych na delikatnej pomie...ogolem za duzy skos dobralem,WL z 2s. lekko bez zadnych problemów.Wycisk ściskajacy: Podpatrzylem to cwiczenia na filmach,ktore zamiescil Damian.Rafal przedstawil mu to cwiczenie i na sam koniec dobicia piersiowych jest to genialne. glupie 2,5kg zrobilo swoje... tak mi klatka sterczala ze w szoku bylem

Naramienne byly lekko zmeczone po wczesniejszych cwiczeniach ale Arnoldki w pelniejszym zakresie zmasakrowaly mi barki.Juz po pierwszej seri babskimi 7,5kg cale przednie i boczne aktony zalane krwia...pozniej opisze to cwiczenie chyba ze bede mial czym nagrac film to wstawie.Wzialem hantle 10kg i byla tragedia! po drugiej seri nie moglem sie ogarnac...bol i straszliwa pompa.3 seria poszla juz ciezko wiedz nawet nie dokladalem...2 ostatnie powtorzenia z wielkim grymasem na twarzy.Zle dobralem obciazenie do tego cwiczenia...moglem zaczac smialo od samych gryfikow i skonczyc na 7,5kg hantelkach .Wyciagnalem pare wnioskow z wypowiedzi poszczegolnych uzytkownikow i zaczynam pracowac nad przedramionami w wiekszej ilosci powtorzen.Do poki nie sprobuje to sie nie przekonam czy z tego cos wyjdzie.Uginanie nachwytem robie kleczac przy lawie poziomej bo opierajac przedramiona na kolanach to dupa a nie robienie...zamaly zakres ruchu a tak poloze sobie przedramie na lawie tak aby nadgarstek wraz z hantlem wisial i jest bardzo dobrze... 2,5kg 5kg 2,5kg tak ma byc i tak bedzie zeby nie bylo zdziwienia.Bardzo dobrze poczulem prostowniki ...Cw sandowa dobilo mnie konkretnie.Trening na wielki plus! jestem zadowolony!
Doms na najszerszych i dwuglowych ud trzyma sie do tej pory
  Pozdrawiam!

Zly jestem na pompki na poręczach bo mam tak niemiłosierny zakwas na klatce,że za każdym ruchem pompek w wersji triceps myslalem,ze bede tam ryczeć  
 wiedz nawet nic tam nie dokladalem.Reszta ok nie ma co sie rozpisywac. W tym roku to juz raczej ostatni trening z tego wzgledu,ze szykuje sie Sylwester i zapewne jakis % wpadnie wiedz odpuszczam i kolejny trening zaczynam juz w nowym roku.Polowa puszki mono zielonego Vitala stoi wiedz ja zaczne jeść od nastepnych treningów.Serdecznie Pozdrawiam oraz Życzę Wszystkim   Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!

ogolem czlowiek przy takim cwiczeniu robi sie bordowy
 tam jest info dla Ciebie