Wraz z reaktywacją forum Kulturystyczni.pl dla wszystkich użytkowników przygotowaliśmy ciekawy konkurs z mega nagrodami i toną śmiechu!
Serdecznie zapraszamy wszystkich do wzięcia w nim udziału i życzymy powodzenia!
Weź udziałNasi nowi specjaliści doradzą, pomogą oraz odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!
Zadaj pytanieWyciskamy siódme poty z naszego profilu! Dowiedz się więcej
Moderator: Michał Bodzioch
). Martwy ok. - tu mogłabym dołożyć, ale podnosiłabym ze stojaka, więc na razie bez sensu. Sala brzuchów była znów zajęta, więc pompki zrobiłam na maszynie. Brzuszki zresztą też - wkurza mnie to swoją drogą. To pierwszy fitness club, w którym to wszystko jest mało przemyślane. Trzeba lookać w plan zajęć, żeby móc ze spokojem ćwiczyć - bez sensu. Wiosło lekko, choć ostatnia seria już średnio. Miałam wrażenie, że bardziej pracował mi biceps niż plecy. Wyciskanie sztangielek ok., choć lewa ręka ciężej. Unoszenie bokiem - porażka. Coś mi strzeliło w barku i nie byłam w stanie dokończyć drugiej serii. nie boli jakoś specjalnie, ale czuję dyskomfort. Zottman - lekko. Wspięcie na palce - ach, to pieczenie w łydkach
Rozciąganie w szatni w drodze po słuchawki. Potem niewygodny rowerek - ciężko było wytrzymać ponad 20 minut.
tak wracajac to tego BCAA moja droga to nikt Ci nie kazal brac calej porcji na raz i to w dodatku na sucho
Wiedz prosze na mnie i na Kwacha nie zwalac!
Teraz się nie wykręcaj 
Ja jestem i bede zawsze na tym formu wtedy kiedy bede mogl.Komputer dalej mam zepsuty
Plyta głowna i zasilacz do wymiany
Brat użyczyl mi laptopa jak narazie wiedz moge cos tu skrobnac
I poczekam cierpliwie, aż się zreaktywujesz 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość